https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0

  Fietsmerken

  Bij Roto Tweewielers vind je de perfecte fiets die bij jou past. Een fiets koop je omdat je hier jarenlang plezier van wilt beleven en daarom kun je bij ons terecht voor tweewielers van de beste fietsenmerken.

  272 producten

  Benieuwd welke fietsenmerken wij allemaal aanbieden? Wij hebben een mooi overzicht voor je gemaakt zodat je een goed beeld krijgt van de mogelijkheden.

  De beste fietsenmerken uitgelicht

  Nederland is een fietsland. Daarom kun je bij ons een keuze maken uit heel veel topfietsen van bekende fietsenmerken. Van Gazelle tot aan Sparta: wij bieden alles aan. Daarbij kun je bij ons niet alleen terecht voor een reguliere fiets, ook voor een e-bike hebben wij een passende oplossing.

  Maatwerk

  Het kiezen van een geschikte fiets die past bij jouw stijl en smaak is maatwerk. Om een juiste aankoop te verrichten, raden we je aan om eens een bezoekje te brengen aan onze winkel. Een specialist staat voor je klaar en helpt je met het vinden van een fiets die helemaal past bij jouw wensen.

  Ons aanbod wisselt vaak!

  Er komen steeds weer nieuwe fietsen op de markt en daar spelen wij natuurlijk op in. Heel veel fietsenmerken brengen jaarlijks weer nieuwe modellen uit en wij voegen de belangrijkste modellen toe aan onze collectie. Zo heb je altijd de keuze uit de nieuwste modellen! Daarnaast hebben we ook tweedehands fietsen van deze top fietsenmerken in ons aanbod. Breng hiervoor ook een bezoekje aan onze winkel en ontdek het wisselende aanbod.

  Meer weten over onze fietsmerken?

  Wil jij nou graag weten welk fietsmerk het beste past bij jouw rijstijl of jouw wensen? Breng dan een bezoekje aan onze winkel of neem contact met ons op. Wij brengen jouw wensen in kaart en geven je advies, zodat je een fiets vindt van een bekend fietsenmerk waar jij jarenlang plezier van beleeft.

   

  Er zijn heel veel fietsmerken die zich door de jaren heen hebben bewezen dat ze fietsen produceren van topkwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan Gazelle, Sparta, Batavus, Giant et cetera. 

  Op dit moment is Gazelle in Nederland de marktleider op fietsgebied. De fietsen van dit merk staan bekend om de goede prijs-kwaliteitsverhouding. Toch is Gazelle niet het enige goed fietsmerk van Nederland, ook Batavus is een Nederlands topmerk.

  Roto verkoopt een ruim aanbod fietsen van diverse topmerken. Denk bijvoorbeeld aan Gazelle, Batavus, Sparta, Cortina en Alpina.

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!

  272