https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0

  Batavus

  Nederland staat bekend als fietsland. Door stad en land: we pakken altijd graag de fiets om van A naar B te gaan. Het Nederlandse fietsmerk Batavus is één van de bekendste fietsmerken. Niet gek, want de designs zijn prachtig en de kwaliteit is ook nog eens hartstikke goed. Ook wij van Roto Tweewielers bieden een ruim aanbod met Batavus fietsen aan. Ontdek snel ons aanbod en laat u inspireren.

  22 producten

  Batavus fiets kopen?

  Batavus is één van de grootste fietsmerken van Nederland. Niet alleen in Nederland ziet u mensen op Batavus fietsen, ook in het buitenland is dit fietsenmerk erg populair. Of je nou op zoek bent naar een normale fiets of een Batavus elektrische fiets: dit merk heeft het allemaal. Om in te spelen op de wensen van onze klanten, hebben wij een zo’n uitgebreid mogelijk aanbod. Zo heeft u altijd de keuze uit heel veel Batavus fietsen.

  Waar kiest u voor?

  Als u op zoek gaat naar een geschikte Batavus fiets dan zijn er diverse punten waar u op moet letten. Het kopen van een nieuwe Batavus fiets is namelijk niet zomaar iets. U wilt natuurlijk wel zo lang mogelijk plezier beleven van uw fiets. Daarom raden we u altijd aan om goed de productbeschrijving te lezen. Deze staan altijd aangegeven bij de fiets. Ook proberen we altijd duidelijke foto’s toe te voegen aan het product, zodat u weet wat u kan verwachten.

  Proefrit maken?

  Om er zeker van te zijn dat u kiest voor een Batavus fiets die past bij uw wensen en eisen, is het een aanrader om eens een bezoekje te brengen aan onze winkel in Deventer. Hier kunt u ook altijd een proefrit maken op uw favoriete fiets. Zo krijgt u meteen een goed beeld of de fiets ook écht lekker rijdt en of u uzelf hier regelmatig op ziet fietsen. Natuurlijk staat er altijd een specialist klaar die u kan helpen en advies geven. Wilt u er zeker van zijn dat u goed wordt geholpen? Stuur dan eens een mailtje of bel met ons. Dan stemmen wij het één en ander met elkaar af.

  Meer weten over een Batavus fiets kopen?

  Wilt u ook graag een Batavus fiets of een Batavus e-bike kopen? Wij staan voor u klaar en helpen u graag verder zodat u een fiets koopt waar u voor een lange tijd plezier van beleeft.

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!

  22