https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0

  Qwic

  In 2006 werd het  Nederlandse bedrijf QWIC opgericht. Het bedrijf had meteen één doel: zoveel mogelijk mensen aan de elektrische fiets krijgen, zodat er minder vaak de auto wordt gepakt. Een milieuvriendelijk uitgangspunt dat wij alleen maar kunnen supporten. Daarom is het niet zo gek dat u de fietsen van QWIC bij ons kunt kopen. Wij vertellen u graag meer over dit merk, zodat u helemaal weet wat u kan verwachten en waar u op moet letten bij het kopen van QWIC.

  Enig resultaat

  QWIC fiets kopen?

  QWIC staat bekend om de innovatie, duurzaamheid en kwaliteit in de wereld van elektrische fietsen. Het merk biedt een combinatie van stijl en comfort, waardoor ze anders zijn dan andere fietsmerken.

  De innovatie en kwaliteit van een QWIC fiets

  QWIC onderscheidt zich door een sterke focus op innovatie, duurzaamheid en het bieden van een uitzonderlijke rijervaring. Het bedrijf is opgericht met de visie om stedelijke mobiliteit te veranderen. Het heeft elektrische fietsen ontwikkeld die niet alleen milieuvriendelijk zijn, maar ook stijlvol en comfortabel. De toewijding aan kwaliteit is zichtbaar in elk element van hun fietsen: het ontwerp, de materialen en de technologie die zorgt voor een soepele en plezierige rit.

  Waarin onderscheidt een QWIC fiets zich?

  • Innovatieve technologie: een QWIC fiets staat bekend om hun geavanceerde technologische functies. Elke QWIC e bike is ontworpen met het oog op de gebruiker. Hierbij gaat het om de slimme accu's die een ongeëvenaarde actieradius bieden én de intuïtieve displaybedieningen met krachtige motoren. Dit resulteert in een rijervaring die niet alleen plezierig is, maar ook efficiënt.
  • Duurzaamheid en kwaliteit: duurzaamheid is een kernwaarde van het merk. De fietsen zijn gebouwd om lang mee te gaan, met een ecologische voetafdruk. Dit betekent dat wanneer je kiest voor een QWIC fiets, je investeert in kwaliteit en duurzaamheid.
  • Design en comfort: QWIC fietsen blinken uit in design en comfort. Met een moderne uitstraling en ergonomisch ontworpen componenten, biedt elke fiets een comfort bij ritjes door de stad en langere afstanden.

  De voordelen van een QWIC fiets

  Elke QWIC fiets is ontworpen met oog op het gebruiksgemak. De eenvoudige bediening en krachtige prestaties maakt elke rit zorgeloos en plezierig. Daarnaast focust QWIC op innovatie en biedt het merk fietsen met een van de beste actieradiussen. Hierdoor kun je langer genieten van je rit, zonder zorgen over de batterijduur.

  Een QWIC fiets: ons assortiment

  Roto Tweewielers biedt een zorgvuldig geselecteerd assortiment van QWIC. Ze variëren van instapmodellen tot high-end uitvoeringen. We hebben onder andere de Premium MN7 serie in huis, met opties tot zowel een lage instap als herenmodellen. Daarnaast hebben we ook de QWIC Performance MN380. Deze QWIC fiets is ontworpen voor zowel kracht als comfort. Met zijn stijlvolle ontwerp combineert de MN380 functionaliteit met een moderne uitstraling, wat perfect is voor de veeleisende fietser. Ook de QWIC Premium I i-MN7+ vind je in ons assortiment. Deze QWIC elektrische fietsen hebben een krachtige middenmotor en een traploze versnelling.

  Benieuwd naar de QWIC fietsen prijzen en het gehele assortiment? Bekijk al onze merken eenvoudig via de website of kom langs in onze winkel.

  Een QWIC fiets kopen bij Roto Tweewielers

  Een QWIC fiets kopen kan eenvoudig online via onze webshop. De productinformatie helpt je verder bij het maken van de juiste keuze. Heb je vragen over de fiets? Neem dan contact op met onze klantenservice.

  Natuurlijk ben je ook welkom in onze fietsenwinkel in Deventer voor persoonlijk advies van onze specialisten en een proefrit. Deze kun je eenvoudig inplannen via de producten op onze website.

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!

  1