https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0

  Qwic

  In 2006 werd het  Nederlandse bedrijf QWIC opgericht. Het bedrijf had meteen één doel: zoveel mogelijk mensen aan de elektrische fiets krijgen, zodat er minder vaak de auto wordt gepakt. Een milieuvriendelijk uitgangspunt dat wij alleen maar kunnen supporten. Daarom is het niet zo gek dat u de fietsen van QWIC bij ons kunt kopen. Wij vertellen u graag meer over dit merk, zodat u helemaal weet wat u kan verwachten en waar u op moet letten bij het kopen van QWIC.

  10 producten

  QWIC fiets kopen?

  Bent u op zoek naar een QWIC fiets? Een goed idee, want door te kiezen voor een QWIC elektrische fiets, kiest u voor kwaliteit. U kunt vertrouwen op een stevige en degelijke fiets. Dit komt doordat elke frame is uitvoering getest op kwaliteit en rijeigenschappen. Bovendien geldt dat – voordat wij de fiets aanbieden – we de fietsen ook nog eens controleren. Zo bent u ervan verzekerd dat u een goede aankoop verricht.

  Waar moet u op letten?

  Iedereen heeft weer andere eisen en wensen. Om hierop in te spelen, kunt u bij ons terecht voor diverse soorten QWIC fietsen. Wat moet het gewicht zijn van de fiets? Heeft u een voorkeur wat betreft de accucapaciteit? Het zijn stuk voor stuk vragen waar u rekening moet houden. Natuurlijk kan het voorkomen dat u misschien geen flauw idee hebt wat nou het beste past bij uw rijstijl. Gelukkig kunnen wij u hier graag bij helpen. Met onze jarenlange kennis en ervaring, kunnen wij u precies vertellen welke QWIC e bike het meest geschikt is voor u. Zo hoeft u zelf niet op onderzoek uit.

  Meer weten over de QWIC?

  Als u op zoek bent naar een nieuwe fiets, zoals de QWIC, dan zit u dus bij ons aan het juiste adres. We begrijpen het dat u misschien pas een goede keuze kan maken wanneer u zelf eens ervaart hoe de QWIC rijdt. Daarom kunt u bij ons geheel vrijblijvend langskomen om een proefrit te maken. Zo kunt u zelf ervaren of de QWIC fiets past bij uw wensen en eisen. Om er zeker van te zijn dat iemand voor u klaarstaat, raden we u aan om eerst even een afspraak te maken. Dit kan door een mail te sturen of ons te bellen. Heeft u nog vragen of wilt u meer weten? Dan kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!

  10