https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0

  Tweedehands elektrische fiets

  Bent u op zoek naar een elektrische fiets van hoge kwaliteit, maar wilt u niet de hoofdprijs betalen? Bij ons vindt u de oplossing: een uitgebreid aanbod tweedehands elektrische fietsen van topmerken. Elk exemplaar is zorgvuldig gekeurd en gecontroleerd, zodat u verzekerd bent van kwaliteit. Ontdek snel ons assortiment en geniet binnenkort van comfortabele, milieuvriendelijke ritten op uw betaalbare tweedehands elektrische fiets!

  40 producten

  Wij begrijpen dat kwaliteit essentieel is bij de aankoop van een tweedehands elektrische fiets. Daarom leveren we al onze fietsen na een grondige technische controle en onderhoud. Zo garanderen we dat elke fiets die ons verlaat in optimale staat verkeert. Bovendien ontvangt u bij al onze elektrische fietsen standaard 12 maanden BOVAG garantie, zonder onverwachte kosten. Deze garantie biedt u gemoedsrust en zekerheid bij uw aankoop.

  Tweedehands elektrische fietsen kopen

  Als u een tweedehands elektrische fiets wilt kopen dan zijn er diverse punten waar u op moet letten. Zoekt u naar een elektrische fiets voor heren of een elektrische fiets voor dames? Voor welke situaties wilt u de fiets gebruiken? Maakt u voornamelijk korte ritjes met de fiets? Kies dan voor een elektrische fiets met een lagere actieradius. Een grote actieradius is juist weer geschikt voor als u graag lange fietstochten wilt maken.

  Ons aanbod tweedehands elektrische fietsen

  Wij bieden tweedehands elektrische fietsen aan van verschillende topmerken. Denk bijvoorbeeld aan Flyer, Sparta of Gazelle. Wij raden u wel altijd aan om goed te kijken naar de specificaties die staan aangegeven bij het product. Zo heeft u altijd inzicht in de accucapaciteit, het aantal versnellingen en de garantieperiode bij aankoop. Met onze standaard garantieperiode kunt u zonder zorgen genieten van de eerste ritten op uw tweedehands elektrische fiets.

  Proefrit maken op een tweedehands elektrische fiets

  Wil je een tweedehands elektrische fiets kopen? Dan is het handig om eerst een proefrit te maken. Tijdens een proefrit kan je ervaren hoe de fiets rijdt en of het prettig aanvoelt. Je kan testen of de elektrische ondersteuning goed werkt en of de fiets comfortabel is. Het is belangrijk om te weten of de tweedehands elektrische fiets bij jou past voordat je de beslissing neemt om het te kopen. Maak dus gerust een proefrit en ontdek zelf hoe de fiets aanvoelt voordat je een keuze maakt. Onze collega’s adviseren je graag over de mogelijkheden en staan voor je klaar in onze winkel.

  Voordelen tweedehands elektrische fiets

  Het kopen van een tweedehands fiets heeft veel voordelen. Allereerst is de prijs veel lager dan die van een nieuwe fiets, waardoor je geld kunt besparen zonder dat de kwaliteit minder wordt. Het geeft je de kans om een hoogwaardige elektrische fiets van bekende merken te kopen voor een lagere prijs, waardoor deze geavanceerde technologie voor meer mensen beschikbaar wordt. Het kiezen voor een tweedehands elektrische fiets laat zien dat je milieubewust bent en bijdraagt aan duurzaamheid. Het geeft oude fietsen een tweede kans, vermindert de druk op natuurlijke hulpbronnen en voorkomt onnodige productie, wat goed is voor het milieu. Het is een slimme keuze voor je portemonnee en voor de planeet, waardoor het een goede en verantwoorde optie is voor iedereen die van fietsen houdt.

  Vragen over een tweedehands e-bike?

  Wij vinden het belangrijk dat u veel plezier beleeft van uw nieuwe aankoop. Daarom doen we er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen wanneer u een elektrische fiets tweedehands koopt. Wilt u bijvoorbeeld meer weten over één van onze fietsen? Neem dan zeker even contact met ons op. Wij helpen u graag verder, zodat u uiteindelijk een aankoop verricht waar u voor een lange tijd plezier van beleeft.

  Een tweedehands elektrische fiets is vaak een stuk voordeliger dan een nieuwe elektrische fiets. Wil je dus niet veel geld kwijt zijn aan een elektrische fiets? Dan is het zeker een aanrader om te kiezen voor een tweedehands elektrische fiets.

  Er zijn een aantal punten waar je op moet letten bij het kopen van een tweedehands elektrische fiets. Denk onder andere aan de kilometerstand, de toestand van de accu en in welke staat de remmen verkeren.

  Er zijn diverse partijen die goede tweedehands elektrische fietsen aanbieden. Bij Roto in Deventer vind je regelmatig weer andere tweedehands elektrische fietsen van topkwaliteit. De fietsen worden eerst gekeurd en gecontroleerd voordat ze ter verkoop worden aangeboden.

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!

  40