https://www.rototweewielers.nl/
https://www.rototweewielers.nl/
  • Grootste aanbod van de regio
  • Haal en brengservice
  • Deskundig advies
  • Persoonlijke aandacht
0
Home » Fiets service
fiets_service_advies_onderhoud_roto_tweewielers
Kom gerust eens bij ons langs!

De deskundige medewerkers van
Roto Tweewielers staan voor u
klaar om u van het beste advies te
voorzien.

Fiets service

Service staat bij ons voorop! Wij zijn niet zomaar een fietsenwinkel, maar bij bieden u een complete dienstverlening aan. Of u nou een nieuwe fiets of e-bike wilt kopen of u uw huidige tweewieler wilt repareren: onze specialisten zetten zich altijd voor de volle in zodat u altijd mobiel bent.

Haal- en brengservice

Uiteraard bent u altijd van harte welkom in onze winkel, maar mocht u niet in de gelegenheid hiervoor zijn dan komen wij gewoon naar u toe. Heeft u dus interesse in het kopen van een nieuwe tweewieler? U kunt dan een proefrit aan huis maken. Moet uw fiets gerepareerd worden? En bent u niet in staat om de tweewieler naar ons te brengen? Dan halen wij deze gratis bij u thuis op. Zo zorgen wij voor een goede fiets service.

Onderhoud

Om zo lang mogelijk plezier te beleven van uw scooter, fiets of e-bike, is het belangrijk dat deze regelmatig een onderhoudsbeurt krijgt. In onze werkplaats steken onze technische specialisten dagelijks hun handen uit de mouwen om uw tweewieler rijklaar te maken.

Onderhoudscontract

Voor een past bedrag per maand gaan wij met u een contract aan zodat uw tweewieler periodiek een onderhoudsbeurt krijgt. Zo beleeft u het langst plezier van uw fiets, scooter of e-bike!

Verlengde garantie

Standaard heeft u al garantie op onze producten. Wilt u nou nog langer garantie krijgen op uw aankoop? Dit is mogelijk! Voor een vast bedrag per maand kunt u profiteren van verlengde garantie.

Fietsverzekering

Wanneer u een nieuwe fiets koopt dan bent u hier natuurlijk erg zuinig op. Echter kan het altijd voorkomen dat er schade aan uw fietst ontstaat door een ongeluk bijvoorbeeld. Helaas kan het ook voorkomen dat uw fiets gestolen wordt. Wilt u nou weten hoe u uw fiets kunt verzekeren? Wij helpen u hier graag bij!

Meer weten over onze fiets service?

Wilt u meer weten over onze fiets service? Neem contact met ons op. Wij vertellen u er graag meer over, zodat wij u compleet kunnen ontzorgen!

Contact formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!

1