https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0

  Roto Fiets service

  Wat ons betreft is de aanschaf van een fiets het begin van een langdurige relatie tussen klant en specialist. Met onze service zorgen we ervoor dat je altijd mobiel bent en kunt vertrouwen op de kwaliteit van onze dienstverlening. Voor ons is deze aanvullende service vanzelfsprekend en we zetten ons dan ook altijd in om je het gemak te bieden dat je van ons mag verwachten. Zo stap je altijd met een glimlach op de fiets en zijn wij tevreden met het werk dat we leveren. Ontdek wat we allemaal voor je kunnen betekenen!

  ROTO

  Altijd
  in de buurt

  Onze dienstverlening

  Door onze dienstverlening uit te breiden naar aanvullende zaken zoals onderhoud, verlengde garantie of onze haal- en brengservice bij reparatie, houden we controle over de kwaliteit van je fiets of scooter. We vinden het namelijk van groot belang dat je niet alleen in de maanden na de aankoop plezier hebt van je tweewieler, maar nog jaren daarna! Voor ons betekent dit dan ook dat we deskundige specialisten in huis hebben die je fiets of scooter snel rijklaar maken. Jouw vertrouwen is voor ons belangrijk. Daarom staan we altijd voor je klaar.

  Aangepast op uw wensen

  We snappen als geen ander dat kwaliteit en garantie pas iets waard zijn wanneer je je moet beroepen op deze twee zekerheden. We garanderen dan ook dat je altijd bij ons terechtkunt voor een vraag, een reparatie, een onderhoudsbeurt en meer. De verkoop van een fiets zien we bij Roto dan ook als het begin van een langdurige band tussen fietsliefhebber en servicespecialist. Door naar jouw unieke wensen te luisteren en de diensten te leveren die hierbij passen, ben je verzekerd van service op maat.

  Onderhoud

  Om zo lang mogelijk plezier te beleven van je scooter, fiets of e-bike, is het belangrijk dat deze regelmatig een onderhoudsbeurt krijgt. In onze werkplaats steken onze technische specialisten dagelijks hun handen uit de mouwen om je tweewieler rijklaar te maken. Dit doen we met de grootst mogelijke zorg voor het behoud van de kwaliteit van je fiets of scooter en met de aandacht die dit werk verdient. Zo ga je weer vertrouwd de weg op.

  Onderhoudscontract

  Wil je de zekerheid hebben van een periodieke onderhoudsbeurt? Kies dan voor een onderhoudscontract van Roto voor een vast bedrag per maand. Zo beleef je het langst plezier van je fiets, scooter of e-bike en kom je nooit voor verrassingen te staan.

  Verlengde garantie

  Standaard heb je al garantie op onze producten. Maar wil je nou nog langer garantie krijgen op je aankoop? Dan kun je voor een vast bedrag per maand profiteren van verlengde garantie.

  SERVICE

  ROTO, tot uw dienst

  De service van ROTO

  Met onze mobiele werkplaats kunnen we overal binnen een straal van 15km rondom onze winkel reparaties uitvoeren, dus ook bij je aan huis! Of laat ons bij jou thuis komen met enkele modellen voor een proefrit.

  Het is altijd mogelijk om bij ons of bij jou aan huis een proefrit te maken op de fietsen of scooters uit onze collectie. Gewoon bij jou in de buurt en wanneer het je uitkomt. Zo maak je een weloverwogen keuze!

  Wanneer je niet in staat bent om naar onze winkel te komen kun je rekenen op onze gratis haal- en brengservice. We halen je fiets op voor reparatie en brengen deze weer terug of komen bij je langs met diverse modellen voor het maken van een proefrit.

  Jouw tweewieler is een waardevol bezit. Daarom is een goede fietsverzekering onmisbaar. Je kunt daarom een fietsverzekering bij Roto afsluiten! Laat je adviseren door onze specialisten en kies een verzekering die past bij je fiets of scooter en aanvullende wensen.

  Roto biedt lease-fietsen voor zowel zakelijk als particulier gebruik. Afhankelijk van je wensen komen we tot een leasecontract op basis van financial of operational lease. Informeer naar de mogelijkheden.

  Met ons FietsZeker Programma bieden we je de mogelijkheid om altijd 5 jaar lang te genieten van zorgeloos fietsplezier. Hiermee ontvang je namelijk verlengde garantie op je aankoop tegen een vast bedrag per maand en houd je de kosten voor service en onderhoud overzichtelijk. 

  Dit is ROTO

  Contact

  Wil je gebruikmaken van onze service? Bijvoorbeeld voor de aankoop van een nieuwe fiets, periodiek onderhoud of een deskundige reparatie? Neem dan contact met ons op en vertel ons waar we je mee kunnen helpen. We zorgen ervoor dat je snel geholpen wordt en weer vertrouwd op pad kunt!

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!