https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0
  Home » Fietsroutes » Fietsroute rondom Deventer
  Kom gerust eens bij ons langs!

  De deskundige medewerkers van
  Roto Tweewielers staan voor u
  klaar om u van het beste advies te
  voorzien.

  Fietsroute rondom Deventer

  Tijdens deze fietsroute ontdek je Deventer, het buitengebied van Diepenveen en Bathmen.

  Fietsroute downloaden

  Deze route begint bij Roto Tweewielers! Is je fiets er helemaal klaar voor of is een extra check niet verkeerd? Wij controleren graag jouw fiets of e-bike, zodat jij veilig kunt vertrekken! Zorg voor voldoende water en schaf nog de benodigde accessoires aan voor jouw fietstocht! Je kunt nu vertrekken richting Dievenveen tot en met knooppunt 65. Volg hier de Wechelerweg en sla af op de Frieswijkerweg. Vergeet ondertussen niet te genieten van de rustige fietsomgeving. 

  Inmiddels ben je knooppunt 82 gepasseerd. Dit betekent dat je al lekker op weg bent. Volg je route door de natuur via knooppunt 80, 89, 87, 88, 98 en 84. Heb je zin om te stoppen voor een kopje koffie? Dit kan bijna!

  Inmiddels ben je via knooppunt 02 en 09 aangekomen in Bathmen, een levendig dorpje in het Sallandse land! Voor mensen die rust en ontspanning zoeken is Bathmen een perfecte plek. Fiets door de gezellige oude straatjes en geniet van de bosrijke omgeving dat Bathmen biedt. Hier vind je genoeg cafés en restaurants!

  Vervolg je route richting Deventer Colmschate. Hier vind je niet alleen groot winkelcentrum, maar bevindt zich ook De Scheg. Dit sportbedrijf biedt een tropisch zwembad en in de winter een ijsbaan waar jij je een aantal uren kunt vermaken.

  Vervolg je route via knoopput 13 en 43. Via knooppunt 62 en 63 fiets je richting het centrum van Deventer, waarna je uitkomt op De Brink, het monumentale en centrale plein van Deventer. Op het plein vind je onder andere de Wilhelminafontein met het beeld van de Deventer stedemaagd en veel restaurants. Jouw fietstocht is nu ten einde: 36,9 kilometers zitten erop! Goed gedaan! Nu is het tijd voor een heerlijk koud drankje op één van de gezellige terrassen! Wat is jouw volgende fietsroute?

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!