https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0

  Fiets accu's

  Naast dat u bij ons nieuwe e-bikes koopt, is het ook mogelijk om losse fietsaccus te kopen. Is uw huidige fietsaccu dus aan vernieuwing toe? Dan vindt u wellicht op deze pagina de fietsaccu waardoor u nog jarenlang plezier kan beleven van uw elektrische fiets. Want een goed werkende fietsaccu van uw e-bike, zorgt voor optimaal fietsplezier!

  Enig resultaat

  Wat is een fietsaccu?

  De accu van een elektrische fiets bestaat uit een behuizing met batterijcellen en elektronica. Deze zorgen samen voor een elektrische energie. Deze energie zorgt hierna voor de aandrijving van het motorsysteem van de e-bike. Gemiddeld gaat een fietsaccu 5 tot 8 jaar mee, wanneer u deze goed onderhoud. Door de jaren heen gaat de accucapaciteit van een fietsaccu achteruit. Dit heeft als gevolg dat u minder ver kan fietsen met een volle accu. Kortom: wanneer u kiest voor een nieuwe fietsaccu, is uw e-bike weer zo goed als nieuw! Dit kost minder dan een geheel nieuwe fiets te kopen.

  Diverse soorten

  Omdat er diverse soorten e-bikes zijn, verkopen we ook diverse soorten fietsaccus. Check altijd per accu voor welk fietsmerk en -model deze geschikt is. Zo weet u zeker dat u kiest voor een accu die past bij uw fiets. Staat de accu die u nodig hebt er momenteel niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wellicht kunnen we u alsnog helpen!

  Specificaties

  Per fietsaccu vindt u een overzicht van de diverse specificaties. Kijk bijvoorbeeld altijd goed naar het vermogen, want dit bepaalt hoe lang u plezier beleeft van uw e-bike. Wilt u nog meer informatie? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten. Wij staan voor u klaar en helpen u graag verder.

  Meer weten over onze fietsaccus?

  In onze webshop kunt u terecht voor het kopen van de beste fietsaccus. Naast dat u deze online kan bestellen, is het ook mogelijk om deze in onze winkel te kopen. Deze vindt u in Deventer. Hier staat natuurlijk ook een adviseur klaar die u alles vertelt over het kopen van een geschikte fietsaccu.

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!

  1