https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0

  Fietsverzekering

  Je fiets brengt je overal waar je maar heen wil — altijd en overal. Van die vrijheid wil je natuurlijk optimaal genieten. Helaas is schade of diefstal aan je fiets niet altijd te voorkomen. In dat geval wil je graag snel en goed geholpen worden. Dat kan met de fietsverzekering van ENRA. Roto Tweewielers zorgt er samen met ENRA voor dat je na schade of diefstal weer snel mobiel bent zonder torenhoge kosten. Met de ENRA Fietsverzekering verzeker je je nieuwe of gebruikte fiets zo goed mogelijk en met een wereldwijde dekking. Ook accessoires zijn bovendien eenvoudig mee te verzekeren. Ontdek de voordelen van een ENRA Fietsverzekering via Roto en informeer naar de mogelijkheden.

  ROTO

  Diefstal-
  verzekering

  Onze dienstverlening

  Door onze dienstverlening uit te breiden naar aanvullende zaken zoals onderhoud, verlengde garantie of onze haal- en brengservice bij reparatie, houden we controle over de kwaliteit van jouw fiets of scooter. We vinden het namelijk van groot belang dat je niet alleen in de maanden na de aankoop plezier hebt van je tweewieler, maar nog jaren daarna! Voor ons betekent dit dan ook dat we deskundige specialisten in huis hebben die uw fiets of scooter snel rijklaar maken. Jouw vertrouwen is voor ons belangrijk. Daarom staan we altijd voor je klaar.

  Aangepast op uw wensen

  We snappen als geen ander dat kwaliteit en garantie pas iets waard zijn wanneer u zich moet beroepen op deze twee zekerheden. We garanderen dan ook dat je altijd bij ons terechtkunt voor een vraag, een reparatie, een onderhoudsbeurt en meer. De verkoop van een fiets zien we bij Roto dan ook als het begin van een langdurige band tussen fietsliefhebber en servicespecialist. Door naar jouw unieke wensen te luisteren en de diensten te leveren die hierbij passen, ben je verzekerd van service op maat.

  De mogelijkheden

  Kies je voor een cascoverzekering, dan is je tweewieler niet alleen verzekerd bij diefstal of gevolgschade door diefstal maar vallen ook de onderdelen onder de dekking. Afhankelijk van je voorkeuren kun je er dus voor kiezen om je tweewieler aanvullend te verzekeren. Hierbij kun je onder andere kiezen uit een diefstalverzekering.

  MOGELIJKHEDEN

  Casco-verzekering

  ROTO

  Wat je moet weten...

  Om aanspraak te kunnen doen op je fietsverzekering bij diefstal of schade is het per 1 april 2022 verplicht bij het afsluiten van een diefstalverzekering om een tweede goedgekeurd slot te gebruiken bij fietsen met een waarde boven de €3500,-.

   Bovendien is het noodzakelijk om een proces verbaal op te stellen bij diefstal en twee originele fietssleutels in te leveren bij je fietsspecialist om aanspraak te kunnen maken op je verzekering. 

  Heb je vragen over de voorwaarden en de verschillende mogelijkheden van een fietsverzekering? Neem dan contact op met onze specialisten voor uitgebreid advies. We zorgen ervoor dat je precies weet wat je afsluit en beantwoorden alle vragen die je hebt over dit proces.

  Contact

  Informeer naar de mogelijkheden van een fietsverzekering via het contactformulier of neem telefonisch contact met ons op. UIteraard ben je ook altijd welkom in onze winkel om de verschillende opties te bespreken. Zo weet je precies waar je aan toe bent en waar je op mag rekenen.

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!