https://www.rototweewielers.nl/
https://www.rototweewielers.nl/
0
Home » Fiets service » Fietsverzekering
bike_fiets_verzekeren
Wij helpen je graag!

In alle rust een weloverwogen keuze maken.
Dat vinden we belangrijk bij Roto Tweewielers!

Fietsverzekering

Heeft u een fiets uitgezocht? Het is verstandig om deze te verzekeren tegen schade en diefstal. Welke verzekering het beste bij u past? Wij adviseren u hier graag bij.

Fietsverzekering afsluiten

Als u zo lang mogelijk gebruik wilt maken van uw fiets dan raden we u aan om uw fietst te verzekeren. Door uw fiets te verzekeren weet u zeker dat u voor een lange tijd veel plezier beleeft van uw fiets. Daarbij maakt het niet uit hoe secuur u zelf bent met uw fiets: een ongeluk zit in een klein hoekje. Daarbij kan het ook altijd voorkomen dat uw fiets wordt gestolen. Door een fietsverzekering af te sluiten heeft u uiteindelijk minder kosten bij schade of diefstal.

Maatwerk

Het afsluiten van een fietsverzekering is maatwerk. Zo kunt u natuurlijk uw onlangs gekochte fiets verzekeren, maar ook als u al een fiets heeft dan is het mogelijk om deze bij ons te laten verzekeren. Natuurlijk kunt u zelf bepalen welke verzekering u wilt afsluiten voor uw fiets. Onze specialisten zijn helemaal op de hoogte van alle nieuwste ontwikkelingen in fietsenland en kunnen u hier daarbij ook goed adviseren.

Ook voor e-bikes

Of u nou een dames-, heren-, of kinderfiets wilt verzekeren, dit is allemaal mogelijk. U kunt zelfs uw e-bike verzekeren, wanneer u dit wenst. Wij gaan samen met u in gesprek, brengen uw wensen in kaart en geven u een advies op maat bij het verzekeren van een fiets. Daarbij is het mogelijk dat wij uw verzekering voor u afsluiten. Wij bieden een complete ontzorging aan van A tot Z.

Vragen over fietsverzekering?

Het kan natuurlijk voorkomen dat u vragen heeft over uw verzekerde fiets. Indien dit het geval is dan staan wij graag voor u klaar en helpen wij u verder. Wij werken oplossingsgericht en zorgen ervoor dat u weer op korte termijn mobiel bent met uw fiets. Heeft u dus vragen over een fietsverzekering of wilt u een fietsverzekering afsluiten? Vul dan onderstaand formulier in of breng een bezoekje aan onze winkel. Wij staan u graag te woord en helpen u verder!

Contact formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!