http://www.rototweewielers.nl/
http://www.rototweewielers.nl/

Uw Tweewieler specialist in de gemeente Deventer

  • Grootste aanbod van de regio
  • Haal en brengservice
  • Deskundig advies
  • Persoonlijke aandacht
Home » Scooters
Al onze scooters voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen

Met een scooter van Roto kunt u veilig
de weg op. In onze showroom staan alleen
modellen van de beste kwaliteit.

Scooters

Bent u op zoek naar een betrouwbare bromfiets of scooter? Roto Tweewielers biedt een gevarieerd assortiment van scooters en bromfietsen van de beste merken. We hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze importeurs en de garantievoorwaarden. Pas als een model aan onze eisen voldoet, komt hij in onze showroom. Wilt u weten welke scooter of bromfiets voor u geschikt is? Laat u dan persoonlijk adviseren door één van onze medewerkers.

Tips

Om uw eigen veiligheid te vergroten én de betrouwbaarheid van uw bromfiets of scooter te waarborgen, zijn er een aantal dingen die u zelf kunt doen. Roto Tweewielers vertelt u hier graag meer over. Als u de volgende tips in acht neemt zal dat bovendien zorgen voor minder onderhoudskosten aan uw scooter of bromfiets:

  • Maak uw scooter of bromfiets 1x per maand schoon met een hogedruk reiniger (spuit echter alleen op de kappen, nooit onder de kappen);
  • Smeer regelmatig de middenstandaard en scharnierdelen van uw rem en kickstarter (maar smeer nooit een schijfrem!);
  • Controleer 1x per 3 weken de bandenspanning.

Scooterverzekering

Een goede verzekering voor uw scooter is geen overbodige luxe. Roto Tweewielers werkt al jaren samen met ENRA, waardoor we snel en oplossingsgericht kunnen werken als u onverwachts aanspraak moet maken op de verzekering. De nationale bromfietsverzekering van ENRA is zeer compleet en bovendien eenvoudig af te sluiten. De verzekering heeft een bonus-malusladder, kent een hoge startkorting (55%) en een maximale bonus van 75% en is altijd inclusief gratis valhelmdekking tot maximaal €70,00.

Raadpleeg de voorwaarden voor de volledige details over de scooterverzekeringen van ENRA. Voor de elektrische scooter heeft ENRA een apart verzekeringsproduct.

Reparatie & onderhoud

De werkplaats van Roto Tweewielers is erop ingericht om uw scooter of bromfiets zo snel mogelijk weer rijklaar te maken. Onze technici volgen regelmatig trainingen en cursussen vanuit onze importeurs/producenten. Hierdoor hebben zij niet alleen het juiste gereedschap, maar ook de benodigde vakkennis in huis. Ons belangrijkste advies aan u is: laat uw brommer of scooter regelmatig onderhouden om onnodige en prijzige reparaties te voorkomen. Ook adviseren we rijders die alleen ’s zomers rijden om een technische check te laten uitvoeren voor ze de weg op gaan. De rijder die het hele jaar door rijdt adviseren we om rond het begin van de herfst even langs te komen, zodat u veilig en vertrouwd kunt gaan rijden. Wilt u meer informatie of persoonlijk advies? Kom gerust eens langs!

 

Collectie

Roto Tweewielers verkoopt scooters van de allerbeste merken. Hieronder vindt u een overzicht van de dealers waarvan u de collecties bij ons in de winkel kunt vinden.

Piaggio

De Piaggio scooter is veilig, veelzijdig, stijlvol en heeft een uitstekende kwaliteit. De verschillende modellen van het merk variëren in maximale snelheden, waardoor het dragen van een helm niet altijd verplicht is bij deze scooters.

Sym

SYM is één van de grootste gemotoriseerde tweewielerfabrikanten van de wereld. Sinds 1961 streven zij met het produceren van kwalitatief goede scooters naar duurzaamheid, mobiliteit en betrokkenheid.

Peugeot

Een scooter van Peugeot is een goede keus. Het bekende merk is betrouwbaar, vraagt mooie prijzen en produceert kwalitatief hoogwaardige scooters. De vele verschillende modellen bieden voor iedereen een geschikte scooter.

Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!