http://www.rototweewielers.nl/
achtergrond website
http://www.rototweewielers.nl/
  • Grootste aanbod van de regio
  • Haal en brengservice
  • Deskundig advies
  • Persoonlijke aandacht
scooters op een rij
Al onze scooters voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen

Met een scooter van Roto kunt u veilig
de weg op. In onze showroom staan alleen
modellen van de beste kwaliteit.

Scooters

Met een scooter kunt u uzelf snel verplaatsen van A naar B, zonder dat u hinder ondervindt van files of parkeerproblemen. Wilt u ook graag een scooter of een brommobiel kopen? Voor het kopen van een betrouwbare bromfiets of scooter bent u bij Roto Tweewielers helemaal aan het juiste adres. Scooters en brommobielen zijn zeer prominent aanwezig in onze winkel, want wij vinden het belangrijk dat u een ruime keuze hebt als u een scooter of brommobiel wilt kopen. Vooral onze elektrische scooters zijn flink vertegenwoordigd in onze winkel in Deventer. Wilt u ook graag een scooter kopen? Onze adviseurs helpen u graag met het maken van een weloverwogen keuze waardoor u altijd zeker weet dat u een aankoop verricht waar u nog jarenlang plezier van beleeft.

Een ruim aanbod A-merken

We hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze importeurs en de garantievoorwaarden. Pas als een model aan onze eisen voldoet, komt hij in onze showroom. Bij ons vindt u daarnaast alleen maar scooters en brommobielen van A-merken. Benieuwd welke merken wij aanbieden? Onderaan de pagina ziet u welke merken wij in ons aanbod hebben opgenomen.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een scooter?

Een scooter kopen is een investering. U koopt een scooter omdat u hier voor een langere tijd plezier van wilt beleven. Daarnaast is het belangrijk om veilig te kunnen rijden met een scooter. Bij Roto Tweewielers vindt u een ruim aanbod met scooters en brommobielen die u kunt kopen. Onze adviseurs staan voor u klaar en geven u advies op maat, zodat u een betere keuze kunt maken tussen ons ruime aanbod. Samen met u gaan wij op zoek naar een scooter of brommobiel die helemaal bij u past. Wilt u een 25km of een 45km scooter? Wilt u een scooter die rijdt op benzine of een elektrische scooter? Denk hier goed over na om zo een beslissing te maken waar u helemaal achterstaat.

Uitgebreid proefrijden

Heeft u een scooter gevonden die helemaal voldoet aan uw eisen en wensen? Helemaal 100% zeker bent u pas als u een proefrit heeft gemaakt. Daarom kunt u bij ons terecht om uitgebreid proef te rijden. Alleen zo ervaart u pas echt of u inderdaad een scooter koopt die past bij uw wensen.

Reparatie en onderhoud

Om zolang mogelijk plezier te beleven van uw scooter of brommobiel is het belangrijk om uw tweewieler goed te onderhouden. Jaarlijks onderhoud voorkomt dure reparaties en zorgt ervoor dat u zorgeloos kunt blijven genieten van uw scooter of broommobel. Roto Tweewielers beschikt over een professionele werkplaats waar wij uw scooter of brommobiel onderhouden en eventueel repareren. Onze specialisten zorgen ervoor dat u binnen no time weer kunt rijden met uw scooter of brommobiel.

Meer weten over onze scooters?

Wilt u weten welke scooter of bromfiets voor u geschikt is? Laat u dan persoonlijk adviseren door één van onze medewerkers. We zien u graag in onze winkel!

Collectie

Roto Tweewielers verkoopt scooters van de allerbeste merken. Hieronder vindt u een overzicht van de merken waarvan u de collecties bij ons in de winkel kunt vinden.

Piaggio

De Piaggio scooter is veilig, veelzijdig, stijlvol en heeft een uitstekende kwaliteit. De verschillende modellen van het merk variëren in maximale snelheden, waardoor het dragen van een helm niet altijd verplicht is bij deze scooters.

man op scooter piaggio
logo piaggio

Sym

SYM is één van de grootste gemotoriseerde tweewielerfabrikanten van de wereld. Sinds 1961 streven zij met het produceren van kwalitatief goede scooters naar duurzaamheid, mobiliteit en betrokkenheid.

vrouw op scooter sym
logo sym

Peugeot

Een scooter van Peugeot is een goede keus. Het bekende merk is betrouwbaar, vraagt mooie prijzen en produceert kwalitatief hoogwaardige scooters. De vele verschillende modellen bieden voor iedereen een geschikte scooter.

mensen op scooter peugeot
logo peugeot scooters

Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!