https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0

  Scooter

  Scooters en brommobielen zijn zeer prominent aanwezig in onze winkel, want wij vinden het belangrijk dat u een ruime keuze hebt als u een scooter of brommobiel wilt kopen.

  10 producten

  Vooral onze elektrische scooters zijn flink vertegenwoordigd in onze winkel in Deventer. Wilt u ook graag een scooter kopen? Onze adviseurs helpen u graag met het maken van een weloverwogen keuze waardoor u altijd zeker weet dat u een aankoop verricht waar u nog jarenlang plezier van beleeft.

  Een ruim aanbod A-merken

  We hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze importeurs en de garantievoorwaarden. Pas als een model aan onze eisen voldoet, komt hij in onze showroom. Bij ons vindt u daarnaast alleen maar scooters en brommobielen van A-merken. Benieuwd welke merken wij aanbieden? Onderaan de pagina ziet u welke merken wij in ons aanbod hebben opgenomen.

  Waar moet ik op letten bij het kopen van een scooter?

  Een scooter kopen is een investering. U koopt een scooter omdat u hier voor een langere tijd plezier van wilt beleven. Daarnaast is het belangrijk om veilig te kunnen rijden met een scooter. Bij Roto Tweewielers vindt u een ruim aanbod met scooters en brommobielen die u kunt kopen. Onze adviseurs staan voor u klaar en geven u advies op maat, zodat u een betere keuze kunt maken tussen ons ruime aanbod. Samen met u gaan wij op zoek naar een scooter of brommobiel die helemaal bij u past. Wilt u een 25km of een 45km scooter? Wilt u een scooter die rijdt op benzine of een elektrische scooter? Denk hier goed over na om zo een beslissing te maken waar u helemaal achterstaat.

  Uitgebreid proefrijden

  Heeft u een scooter gevonden die helemaal voldoet aan uw eisen en wensen? Helemaal zeker bent u pas als u een proefrit heeft gemaakt. Daarom kunt u bij ons terecht om uitgebreid proef te rijden. Alleen zo ervaart u pas echt of u inderdaad een scooter koopt die past bij uw wensen.

  Reparatie en onderhoud

  Om zolang mogelijk plezier te beleven van uw scooter of brommobiel is het belangrijk om uw tweewieler goed te onderhouden. Jaarlijks onderhoud voorkomt dure reparaties en zorgt ervoor dat u zorgeloos kunt blijven genieten van uw scooter of broommobel. Roto Tweewielers beschikt over een professionele werkplaats waar wij uw scooter of brommobiel onderhouden en eventueel repareren. Onze specialisten zorgen ervoor dat u binnen no time weer kunt rijden met uw scooter of brommobiel.

  Meer weten over onze scooters?

  Wilt u weten welke scooter of bromfiets voor u geschikt is? Laat u dan persoonlijk adviseren door één van onze medewerkers. We zien u graag in onze winkel!

  Bij Roto vind je een ruim aanbod met scooters in diverse prijsklassen. Bij Roto vind je bekende A-merk scooters zoals Niu, Peugeot en Sym, zowel nieuw als tweedehands.

  Het verschilt per scooter met welke kosten je rekening moet houden. Als je een nieuwe scooter wilt kopen, houd dan rekening met een prijskaartje tussen de €1750 en €4000, afhankelijk van het merk en de functionaliteiten. Tweedehands scooters vallen vaak wat goedkoper uit.

  Het is aan te raden om een jaarlijkse onderhoudsbeurt uit te laten voeren voor jouw scooter. Zo zorg je ervoor dat jouw scooter zo lang mogelijk in topstaat verkeert. Bij Roto kunnen wij dit voor jou uitvoeren in onze werkplaats.

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!

  10