https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0

  Bakfiets

  Een bakfiets kopen?
  In onze webshop vindt u de meest prachtige en comfortabele bakfietsen die er zijn. Kwaliteit staat bij ons voorop en daarom kunt u bij ons alleen terecht voor bakfietsen van de beste kwaliteit. Wat denkt u bijvoorbeeld van een Gazelle bakfiets? Neem snel een kijkje tussen ons aanbod en vind vandaag nog een bakfiets die helemaal past bij uw wensen en eisen.

  6 producten

  Bakfiets kopen

  Eigenlijk zegt de naam bakfiets al genoeg: het is een fiets met een bak voorop. Het hebben van een bakfiets heeft diverse voordelen. De fiets wordt voornamelijk gebruikt door families met twee of meer kinderen. In een bakfiets kunnen de kinderen veilig zitten, zonder dat het erg zwaar is voor de bestuurder. In de bak zitten namelijk gordels, zodat de kinderen goed zijn beschermd. Naast dat uw kinderen in de bak kunnen zitten, kunt u er ook voor kiezen om tassen in de bak te plaatsen. Hierdoor is het niet zo’n gesleep is als u terugkomt van de supermarkt.

  De bakfiets anno nu

  Een bakfiets bestaat al flink wat jaren en is nog steeds een erg populaire fiets. De bakfiets die we nu kennen, heeft een lage instap en bovendien ligt het zwaartepunt laag bij de grond. Ook is de fiets erg wendbaar en kan je de fiets licht besturen. Hierdoor kan je flink wat gewicht kwijt in de bak.

  Twee of drie wielen?

  Wanneer je op zoek gaat naar een geschikte bakfiets dan ziet u vaak dat er zowel bakfietsen zijn met twee als drie wielen. Maar wat is nou de geschikte keuze voor u? Een bakfiets met twee wielen is smaller dan een fiets met drie wielen. Hierdoor is een bakfiets met twee wielen geschikt voor wanneer u vaak door smalle straatjes fietst of weinig ruimte hebt om de fiets te stallen. Een bakfiets met drie wielen biedt extra ondersteuning. Daarom is deze soort bakfiets geschikt als u meerdere kinderen wilt vervoeren of u veel tassen of andere zware spullen kwijt wilt.

  Specificaties

  Er zijn verschillende soorten bakfietsen op de markt waar u uit kunt kiezen. Wij raden u altijd goed aan om de specificaties door te nemen die staan aangegeven bij de producten. Zo heeft u altijd een goed beeld van wat u in huis haalt. Natuurlijk kan het voorkomen dat u zelf nog vragen heeft. Neem hiervoor gerust contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u bij het vinden van een ideale bakfiets.

  Koop online uw favoriete bakfiets

  Bestel vandaag nog online uw favoriete bakfiets. Wilt u liever eerst de fiets bekijken en een proefrit maken? Neem dan contact met ons op. In Deventer hebben wij een prachtige winkel waar u terechtkunt en waar we u verder helpen.

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!

  6