https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0

  Bakfiets

  In onze webshop vindt u de meest prachtige en comfortabele bakfietsen die er zijn. Kwaliteit staat bij ons voorop en daarom kunt u bij ons alleen terecht voor bakfietsen van de beste kwaliteit. Wat denkt u bijvoorbeeld van een Gazelle bakfiets? Neem snel een kijkje tussen ons aanbod en vind vandaag nog een bakfiets die helemaal past bij uw wensen en eisen.

  7 producten

  Bakfiets kopen

  Eigenlijk zegt de naam bakfiets al genoeg: het is een fiets met een bak voorop. Het hebben van een bakfiets heeft diverse voordelen. De fiets wordt voornamelijk gebruikt door families met twee of meer kinderen. In een bakfiets kunnen de kinderen veilig zitten, zonder dat het erg zwaar is voor de bestuurder. In de bak zitten namelijk gordels, zodat de kinderen goed zijn beschermd. Naast dat uw kinderen in de bak kunnen zitten, kunt u er ook voor kiezen om tassen in de bak te plaatsen. Hierdoor is het niet zo’n gesleep is als u terugkomt van de supermarkt.

  De bakfiets anno nu

  Een bakfiets bestaat al flink wat jaren en is nog steeds een erg populaire fiets. De bakfiets die we nu kennen, heeft een lage instap en bovendien ligt het zwaartepunt laag bij de grond. Ook is de fiets erg wendbaar en kan je de fiets licht besturen. Hierdoor kan je flink wat gewicht kwijt in de bak.

  Twee of drie wielen?

  Wanneer je op zoek gaat naar een geschikte bakfiets dan ziet u vaak dat er zowel bakfietsen zijn met twee als drie wielen. Maar wat is nou de geschikte keuze voor u? Een bakfiets met twee wielen is smaller dan een fiets met drie wielen. Hierdoor is een bakfiets met twee wielen geschikt voor wanneer u vaak door smalle straatjes fietst of weinig ruimte hebt om de fiets te stallen. Een bakfiets met drie wielen biedt extra ondersteuning. Daarom is deze soort bakfiets geschikt als u meerdere kinderen wilt vervoeren of u veel tassen of andere zware spullen kwijt wilt.

  Specificaties

  Er zijn verschillende soorten bakfietsen op de markt waar u uit kunt kiezen. Wij raden u altijd goed aan om de specificaties door te nemen die staan aangegeven bij de producten. Zo heeft u altijd een goed beeld van wat u in huis haalt. Natuurlijk kan het voorkomen dat u zelf nog vragen heeft. Neem hiervoor gerust contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u bij het vinden van een ideale bakfiets.

  De voordelen van een bakfiets

  De bakfiets biedt meerdere voordelen die het onmisbaar maakt voor gezinnen of zelfs ondernemers. Een van de belangrijkste voordelen is de capaciteit om zware en omvangrijke ladingen te vervoeren zonder in te leveren op mobiliteit. Of je nu kinderen naar school brengt of boodschappen doet: met deze fiets vervoer je je met gemak door het verkeer en smalle straatjes. Daarnaast staat het symbool voor een duurzame keuze, door het verminderen van afhankelijkheid van de auto en daarmee de uitstoot van schadelijke gassen.

  De opkomst van de elektrische bakfiets heeft de populariteit ervan ontzettend vergroot. Met elektrische ondersteuning wordt het trappen lichter, zelfs met zware belasting of tijdens lange afstanden. Dit maakt de elektrische variant een uitstekend alternatief voor de auto, vooral voor middellange afstanden in of naar de stad.

  Waar moet je op letten bij de aanschaf van een bakfiets?

  Bij het kiezen van de juiste bakfiets zijn er enkele belangrijke punten om rekening mee te houden. Overweeg ten eerste het doel: vervoer je voornamelijk kinderen, goederen of allebei? Kijk daarnaast naar de grootte van de bak en het totale laadvermogen. De aanwezigheid van elektrische ondersteuning is ook een belangrijke factor, net als het type motor en de positie ervan. Bij Roto Tweewielers hebben we opties die voldoen aan de veiligheidsnormen. We helpen je graag om er een te vinden die past bij jouw specifieke behoeften en wensen.

  Koop online uw favoriete bakfiets

  Bestel vandaag nog online uw favoriete bakfiets. Wilt u liever eerst de fiets bekijken en een proefrit maken? Neem dan contact met ons op. In Deventer hebben wij een prachtige winkel waar u terechtkunt en waar we u verder helpen.

  Een goede variant voldoet aan jouw persoonlijke behoeften en wensen, biedt voldoende laadcapaciteit en is uitgerust met betrouwbare veiligheidskenmerken.

  Een goede elektrische optie combineert een krachtige motor met een lange batterijduur. Ook is hij afgestemd op het soort lading dat je verwacht te vervoeren. Neem als voorbeeld de Batavus Bakfiets FIER 3 ENVIOLO.

  Het allerbelangrijkste is dat je let op de laadcapaciteit, de kwaliteit van de elektrische ondersteuning en de veiligheidskenmerken.

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!

  7