https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0

  Proefrijden

  Bij JOu thuis of vanuit onze winkel

  Een proefrit kan altijd geregeld worden! Of je nu vanuit huis een proefrit wilt maken of langskomt in onze winkel, we zorgen ervoor dat de juiste modellen beschikbaar zijn en klaarstaan voor een proefrit.

  nergens aan vast

  Wanneer je kiest voor een proefrit op één van onze modellen, zit je nergens aan vast. Dit kan helemaal gratis en op ieder model naar wens. We bieden jou de grootste collectie uit de regio met alle bekende merken.

  Mogelijkheid tot ruilen

  Heb je een proefrit gemaakt en koop je een nieuwe fiets maar blijkt deze na enkele weken toch niet de juiste keuze te zijn? Dan kun je het model bij ons inruilen. Voor ons telt jouw tevredenheid!

  Een keuze waar je écht achter staat

  Het kopen van een fiets doe je niet dagelijks – ook niet jaarlijks. Bij deze aankoop mag je ervan uitgaan dat je er nog jarenlang van kunt genieten. De beslissing is dan ook niet zomaar gemaakt. Dit is de reden dat we altijd voldoende tijd nemen voor jouw zoektocht naar een nieuwe tweewieler. Onderdeel van dit proces is natuurlijk de proefrit. 

  Laat ons weten waar je precies naar op zoek bent, waar je de fiets of scooter voornamelijk voor gaat gebruiken en welke eisen je hebt. We denken met je mee, geven passend advies en helpen jou zo bij het maken van een keuze waar je écht achter staat. Zodra we enkele modellen hebben geselecteerd die passen bij jouw wensen, kun je een korte of lange proefrit maken. Alles is mogelijk!

  Fietsservice

  Omruilgarantie

  Een proefrit is natuurlijk prettig om aan te voelen of een model geschikt is voor jouw wensen, maar het zegt niet alles. We vinden het belangrijk dat je na jouw aankoop geen spijt krijgt en bieden daarom de mogelijkheid om – mocht dit toch het geval zijn – de fiets om te ruilen voor een ander model. Pas zodra je tevreden bent, zijn wij dit ook!

  Proefrit aan huis

  Natuurlijk kun je altijd terecht in onze winkel voor een proefrit. Maar we kunnen ook enkele modellen meenemen naar jouw huis zodat je vanuit daar een proefrit kunt maken. Neem contact met ons op over jouw wensen, dan selecteren wij de modellen die hierop aansluiten en rijden bij je langs.

  Een rijk om uit te kiezen

  Proefrit aanvragen

  Plan jouw proefrit in onze winkel of aan huis!

  Ceintuurbaan 199a

  7413 DE Deventer

  0570 67 62 50

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!