https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0

  Niu Electrische Scooter

  Wilt u binnen no time op plek van bestemming zijn? En wilt u ook nog eens milieuvriendelijk rijden? Dan biedt een elektrische scooter dé uitkomst voor u. Elektrische scooters worden de afgelopen jaren steeds populairder.

  8 producten

  Niet gek ook, want er zijn diverse voordelen aan dit voertuig. Bij Roto Tweewielers vindt u diverse elektrische scooters waar u uit kan kiezen. Benieuwd voor welke u het beste kan gaan? Check ons aanbod en vind uw favoriet.

  De voordelen van een elektrische scooter

  Er zijn verschillende redenen die u over de streep kunnen trekken om te kiezen voor een Elektrische scooter. Wij zetten de belangrijkste op een rij:

  • Een elektrische scooter is zuiniger dan een normale scooter. Het is niet alleen beter voor het milieu, maar ook in uw portemonnee ziet u dit terug
  • Met een elektrische scooter hebt u minder onderhoudskosten
  • U bent hartstikke mobiel: een elektrische scooter is compact en deze kan u vrijwel overal parkeren. Superhandig in de stad bijvoorbeeld

  Welke elektrische scooter past bij mij?

  Bij Roto Tweewielers kunt u scooters kopen van diverse merken. Het verschilt per periode wat ons aanbod is, maar over het algemeen verkopen we erg veel scooters van het merk NIU. Dit merk heeft de meest prachtige scooters in diverse kleuren en uitvoeringen. Waar bent u precies naar op zoek? Bij elke elektrische scooter staat aangegeven wat de specificaties zijn. Wilt u graag een nog beter beeld van het vervoersmiddel? Breng dan een bezoekje aan onze winkel in Deventer. Wij staan voor u klaar en helpen u graag verder.

  Proefrit maken

  Een elektrische scooter kopen? Dan wilt u waarschijnlijk wel eerst weten hoe de scooter rijdt. Bij ons kunt u geheel vrijblijvend een proefrit maken. Neem hiervoor contact met ons op en breng ene bezoekje aan onze winkel. Zo kan u gelijk zelf ervaren of de elektrische scooter overeenkomt met uw wensen en eisen.

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!

  8