https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0

  Flyer

  Flyer is een gerenommeerd Zwitsers e-bikemerk wat aan het begin van de jaren negentig een aanzienlijke impact heeft gehad aan de ontwikkelingen binnen de e-bikebranche. Ook door de jaren heen heeft Flyer zich bewezen als een topmerk binnen de branche. Ontdek ons ruime aanbod en vind op deze pagina jouw ideale Flyer fiets.

  32 producten

  Flyer fiets kopen

  Als toonaangevende producent en distributeur van e-bikes is de focus van Flyer gericht op de behoeften van haar klanten en verkooppartners. Alle producten van Flyer kenmerken zich door een klantgerichte meerwaarde, een hoog niveau van functionaliteit en innovatieve diensten. Ons doel is om vanaf het begin onze klanten en partners de beste Zwitserse kwaliteit te bieden, betrouwbaar te zijn op het gebied van producten en diensten en ons te onderscheiden door middel van hoogwaardige prestaties.

  Specificaties

  Ook al hebben Flyer fietsen heel veel overeenkomsten. Het verschilt per Flyer fiets wat de specificaties zijn. Het verlenen van service is iets waar wij veel waarde aan hechten. Daarom vindt u bij elke Flyer fiets een beschrijving, zodat u een goed beeld heeft van wat u kan verwachten. Bekijk altijd goed wat de specificaties zijn. Denk bijvoorbeeld aan de accucapaciteit of bijvoorbeeld het zitcomfort. Het zijn belangrijke punten om rekening mee te houden.

  Nieuw of tweedehands?

  We hebben voor elke situatie wel een geschikte situatie wel een passende oplossing. Daarom vindt u bij ons zowel tweedehands als nieuwe Flyer fietsen. Bij de tweedehands fietsen geldt dat deze allemaal goed zijn gecheckt voordat ze ter verkoop worden aangeboden. Het verschilt per periode welke fietsen we aanbieden. Houd dus deze pagina goed in de gaten.

  Advies nodig bij het kopen van een Flyer fiets?

  Het is tijd om online uw favoriete Flyer fiets te bestellen. Weet u nou niet precies wat je nou zoekt in een Flyer fiets en wilt u daarom advies op maat? Dat is geen enkel probleem! Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar en helpen u graag verder. Wilt u liever in het echt advies op maat? Ook dat is mogelijk. Wij hebben een winkel in Deventer waar u altijd een bezoekje aan kunt brengen. Hier kunt u ook altijd een proefrit maken voordat u een aankoop verricht. Zo ervaart u zelf hoe de Flyer fiets rijdt. Zien we u snel?

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!

  32