https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0

  Tweedehands scooters

  Wilt u een scooter kopen, maar niet diep in de buidel tasten? Kies dan voor een tweedehands scooter. Wij leveren altijd onze tweedehands scooters af met volledige technische controle en/of onderhoud. Daarnaast heb je met onze scooters 12 maanden BOVAG garantie zonder verborgen kosten.

  16 producten

  U betaald minder geld dan wanneer u kiest voor een nieuw model, terwijl u toch kiest voor kwaliteit. Hoe dit kan? De tweedehands scooters die wij aanbieden bij Roto Tweewielers keuren en controleren wij altijd voordat wij deze te koop aanbieden. Hoe fijn is dat?! Ontdek ons wisselende aanbod en vindt uw favoriet.

  Tweedehands scooters kopen?

  Op een scooter bent u mobiel en kunt u makkelijk van A naar B komen. Veel mensen die in de stad wonen hebben een scooter, maar we zien ook veel mensen in dorpen die over dit vervoersmiddel beschikken. Ideaal voor wanneer u bijvoorbeeld langere afstanden wilt afleggen kunt u met een scooter snel op de plaats van bestemming komen. Kortom: het is een vervoersmiddel waar u gegarandeerd veel plezier van zult beleven.

  Waar moet u op letten?

  Als u op zoek bent naar tweedehands scooters dan zijn er een aantal punten waar u op moet letten. Heeft u misschien een voorkeur voor een merk? En wat is de kilometerstand van de tweedehands scooter? Verder is het ook belangrijk om te letten op de motor: wilt u een snorscooter die maximaal 25 km/h kan of gaat uw voorkeur uit naar een bromscooter? Deze kan maximaal 45 km/h.

  Dit is nog lang niet alles. Neem contact met ons op of breng een bezoekje aan onze winkel en wij vertellen u graag waar u op moet letten bij het kopen van een nieuwe scooter.

  Diverse topmerken

  Ons aanbod wisselt enorm. Dit komt doordat we niet weten welke tweedehands scooters bij ons binnenkomen en hoe snel deze weer worden verkocht. Als u een mooie scooter ziet, dan raden we u aan om niet te lang te wachten met het kopen van een scooter. Voordat u het weet kan een tweedehands scooter uitverkocht zijn. Het zou toch zonde zijn als u net de boot mist?!

  Advies nodig bij het kopen van een tweedehands scooter?

  Het is nu tijd om een kijkje te nemen tussen ons wisselende aanbod. Heeft u nog vragen of komt u er zelf niet helemaal uit? Neem dan gerust even contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar. Uiteraard is het ook eerst mogelijk om een proefrit te maken voordat u een tweedehands scooter koopt. Als dit het geval is, maak dan even een afspraak voor onze winkel in Deventer.

   

  Een tweedehands scooter is een stuk voordeliger dan een nieuwe scooter. Je kan dus flink veel geld besparen op je scooter als je een tweedehands model koopt.

  Er zijn een aantal punten waar je op moet letten bij het kopen van een tweedehands scooter. Controleer de banden, eventuele roestvorming, de remschijven en eventuele missende onderdelen. 

  Bij Roto in Deventer worden regelmatig andere tweedehands scooters aangeboden. De scooters worden altijd eerst gekeurd en gecontroleerd voordat ze ter verkoop worden aangeboden. Zo weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt.

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!

  16