https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0

  Tweedehands scooters

  Wilt u een scooter kopen, maar niet diep in de buidel tasten? Kies dan voor een tweedehands scooter. Wij leveren altijd onze tweedehands scooters af met volledige technische controle en/of onderhoud. Daarnaast heb je met onze scooters 12 maanden BOVAG garantie zonder verborgen kosten.

  11 producten

  Een tweedehands scooter kopen

  Bij Roto Tweewielers weten we dat de aanschaf van een tweedehands scooter een uitdaging kan zijn. Daarom staan we klaar om jou door dit proces te begeleiden met onze expertise en een uitgebreid aanbod. Of je nu op zoek bent naar je eerste scooter of een extra vervoermiddel: het biedt verschillende voordelen en mogelijkheden zoals een tweedehands scooter met garantie.

  De voordelen van een tweedehands scooter

  • Kostenbesparing: het meest voor de hand liggende voordeel van een tweedehands scooter is natuurlijk de prijs. Tweedehands scooters zijn aanzienlijk goedkoper dan nieuwe modellen, waardoor je voor een lagere prijs toch een kwaliteitsscooter kunt aanschaffen. Deze kostenbesparing maakt het mogelijk om een model met betere specificaties te kiezen binnen hetzelfde budget of juist simpelweg geld te besparen.
  • Waardebehoud: een nieuwe scooter verliest een deel van zijn waarde zodra je er de weg mee opgaat. Bij een tweedehands scooter is deze aanvankelijke afschrijving al door de vorige eigenaar gedragen, waardoor de scooter zijn waarde beter behoudt zolang jij hem bezit. Dit is vooral voordelig als je toch besluit de scooter in de toekomst weer te verkopen.
  • Duurzaamheid en milieu: door te kiezen voor een tweedehands scooter draag je uiteindelijk bij aan een duurzamere consumptie. Je verlengt de levensduur van het voertuig en vermindert de vraag naar nieuwe productie. Dit leidt uiteindelijk tot minder grondstoffenverbruik en afvalproductie.
  • Direct beschikbaar: een tweedehands scooter kun je direct aanschaffen en meenemen. Er zijn geen wachttijden voor het bestellen en leveren zoals bij nieuwe modellen meestal wel het geval is. Dit betekent dat je, zodra je de juiste scooter hebt gevonden, meteen van je aankoop kunt genieten en ritjes kunt maken.
  • Lagere verzekeringskosten: vaak zijn de kosten voor het verzekeren van een tweedehands scooter lager dan die van een nieuwe scooter. Dit komt doordat de vervangingswaarde van een tweedehands model lager is. Dit leidt tot lagere premies.
  • Kwaliteitscontrole en garantie: wij bieden een grondige kwaliteitscontrole, eventueel onderhoud en zelfs garantie op tweedehands modellen. Dit biedt extra zekerheid dat je een goede scooter koopt.

  Tweedehands scooter: ons assortiment

  Bij Roto Tweewielers bieden we verschillende tweedehands scooters aan, geschikt voor iedereen: van de stadsrijder tot de lange afstandsrijder. Het varieert van economische modellen voor kortere ritten tot krachtigere opties voor langere afstanden. Elke tweedehands scooter wordt grondig geïnspecteerd, eventueel onderhouden en getest om te voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen.

  We hebben een selectie van merken en modellen beschikbaar, inclusief populaire keuzes zoals Vespa en Niu. Elk merk biedt hun eigen unieke eigenschappen en voordelen. Onze voorraad verandert regelmatig, dus bekijk snel het meest actuele aanbod voor een scooter kopen tweedehands.

  Een tweedehands scooter kopen bij Roto Tweewielers

  Een (tweede hands) scooter kopen kan eenvoudig online via onze webshop. De productinformatie helpt je verder bij het maken van de juiste keuze. Heb je vragen over de scooter? Neem dan contact op met onze klantenservice.

  Natuurlijk ben je ook welkom in onze winkel in Deventer voor persoonlijk advies van onze specialisten over de scooter tweede hands. Maak ook een scooter proefrit, want deze kun je eenvoudig inplannen via de producten op onze website.

  Een tweedehands scooter is een stuk voordeliger dan een nieuwe scooter. Je kan dus flink veel geld besparen op je scooter als je een tweedehands model koopt.

  Er zijn een aantal punten waar je op moet letten bij het kopen van een tweedehands scooter. Controleer de banden, eventuele roestvorming, de remschijven en eventuele missende onderdelen. 

  Bij Roto in Deventer worden regelmatig andere tweedehands scooters aangeboden. De scooters worden altijd eerst gekeurd en gecontroleerd voordat ze ter verkoop worden aangeboden. Zo weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt.

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!

  11