https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0

  Tarieven

  Goed onderhoud van je fiets is een voorwaarde voor onbezorgd fietsplezier. Toch zijn technische problemen of schade niet altijd te voorkomen. Een gebroken ketting, lekke band, een weigerende accu of haperende verlichting — het kan allemaal voorkomen. En hier zit je natuurlijk niet op te wachten. Bij Roto Tweewielers beschikken we over een werkplaats waar onze monteurs dagelijks hun handen uit de mouwen steken om je tweewieler weer rijklaar te maken. Wil je weten met welke kosten je rekening kunt houden voor onderhoud of reparatie? Onderstaand overzicht biedt je inzicht in onze prijzen.

  Onderhoudscontract

  Wil je altijd kunnen rekenen op onderhoud en reparatie wanneer je het nodig hebt? Kies dan voor ons onderhoudscontract. Met deze zekerheid kom je nooit voor verrassingen te staan, lappen we je fiets weer op wanneer het nodig is en dat alles voor een vast bedrag.

  Een afspraak maken?

  Is je fiets toe aan een onderhoudsbeurt of wil je een reparatie laten uitvoeren? Neem contact met ons op via het formulier, bel ons of kom langs in onze winkel in Deventer. De koffie staat voor je klaar!

  Contact

  Wil je gebruikmaken van onze service? Bijvoorbeeld voor de aankoop van een nieuwe fiets, periodiek onderhoud of een deskundige reparatie? Neem dan contact met ons op en vertel ons waar we je mee kunnen helpen. We zorgen ervoor dat je snel geholpen wordt en weer vertrouwd op pad kunt!

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!