https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0

  Sparta

  Sparta staat voor kracht en discipline. Dit is net zo bij fietsmerk Sparta. Sinds 1917 is het Nederlandse fietsmerk op de markt. Door de jaren heen is dit merk hartstikke populair geworden, vooral in ons eigen land. Ook bij Roto Tweewielers bieden we fietsen van Sparta aan. Ontdek ons aanbod en vind uw favoriete Sparta fiets.

  4 producten

  Over de Sparta fiets

  Sparta is al meer dan 100 jaar een begrip in Nederland als het gaat om fietsen van topkwaliteit. Sinds de oprichting in 1917 heeft het merk een reputatie opgebouwd voor innovatie, vakmanschap en betrouwbaarheid. Een fiets van dit merk staat bekend om zijn comfort, veiligheid en duurzaamheid. Hierdoor is het een populaire keuze onder fietsers van alle leeftijden.

  De voordelen van een Sparta fiets

  Een Sparta fiets heeft vele voordelen, waardoor het een veelgekozen fiets is.

  • Kwaliteit en betrouwbaarheid: zoals eerder benoemd staat het merk bekend om zijn vakmanschap en betrouwbare fietsen die jarenlang meegaan. Hierdoor is een Sparta fiets een duurzame keuze.
  • Comfortabel rijden: met ergonomisch ontworpen frames en comfortabele onderdelen, bieden deze fietsen een fijne rijervaring. Dat zelfs tijdens lange ritten.
  • Innovatieve technologie: Het merk blijft innoveren op het gebied van fietstechnologie, waardoor hun fietsen altijd voorzien zijn van de nieuwste functies en prestaties.
  • Milieuvriendelijkheid: met een focus op duurzaamheid en milieuvriendelijke productieprocessen, draagt het merk bij aan een groenere toekomst.

  Sparta fiets: ons assortiment

  In ons assortiment Sparta fietsen vind je diverse modellen. Ben je op zoek naar een Sparta elektrische fiets voor dames? Bekijk de C-Grid Ultra Belt. Deze elektrische fiets Sparta is verkrijgbaar in verschillende kleuren en groottes. Daarnaast is de C-Grid Energy HMB een goede keuze. Ook dit model biedt keuze uit diverse kleuren en groottes, waardoor er altijd een passende fiets voor jou tussen zit. Voor als je een elektrische fiets wilt kopen, heeft dit merk dus genoeg goede opties.

  Meerdere modellen hebben al eens een prijs gewonnen. Het is dus niet gek dat het merk zo populair zijn in Nederland. Elke fiets heeft zijn eigen kenmerken. Daarom vind je bij elke fiets een omschrijving met de specificaties en mogelijkheden.

  Waar moet je op letten bij het kopen van een Sparta fiets?

  Het kopen van een nieuwe Sparta fiets is natuurlijk niet iets wat regelmatig gebeurt. Daarom is het belangrijk dat je je behoeften en wensen op een rij zet en aan de hand daarvan op zoek gaat naar een fiets die daaraan voldoet.

  Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar welk formaat fiets het beste bij je past. Hoe meet je dit? Zet de voeten 15 centimeter uit elkaar en meet vanaf de grond tot het kruis. Vermenigvuldig dit getal met 0,68. De uitkomst is de afmeting van het frame.

  Sparta fiets kopen bij Roto Tweewielers

  Bestel je Cortina fiets eenvoudig online via onze webshop. De productinformatie helpt je verder bij het maken van de juiste keuze. Daarnaast kun je met één druk op de knop een offerte aanvragen. Hierbij kun je aangeven of je een fiets hebt om in te ruilen. Heb je vragen over de fiets? Neem dan contact op met onze klantenservice.

  Natuurlijk ben je ook welkom in onze fietsenwinkel in Deventer voor persoonlijk advies van onze specialisten en een proefrit. Deze kun je eenvoudig inplannen via de producten op onze website.

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!

  4