https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0

  Giant

  Bent u op zoek naar een innovatieve en kwalitatieve fiets? De fietsen van Giant voldoen precies aan deze kenmerken. Of u nou op zoek bent naar een Giant elektrische fiets, een Giant damesfiets of een herenfiets: dit merk heeft het allemaal. Bij Roto Tweewielers vindt u een prachtig aanbod met Giant fietsen. Neem snel een kijkje tussen ons aanbod en plaats uw bestelling.

  29 producten

  Giant fietsen

  Giant is een Taiwanees fietsmerk wat in 1972 is opgericht. Naast dat Giant fabrieken heeft in Taiwan, zijn er ook fabrieken in China en zelfs in Nederland. Fietsen van dit merk worden altijd goed beoordeeld in diverse consumentenonderzoeken en komt altijd als één van de besten uit de bus. Kortom: als je wilt kiezen voor een Giant fiets dan weet je zeker dat je kiest voor kwaliteit.

  Waar bent u naar op zoek?

  Het kopen van een nieuwe fiets is niet iets wat u regelmatig doet. Daarom is het belangrijk dat u goed weet waar u op moet letten bij het kopen van een nieuwe Giant fiets. Wilt u vaak lange afstanden fietsen? Een elektrische fiets is dan een goede optie. Wilt u graag een stevige fiets waar u handig boodschappen mee kan vervoeren? Kies dan voor een stadsfiets, zo bent u in de stad altijd mobiel.

  Dat is niet het enige waar u op moet letten. Naast de soort fiets, is het ook belangrijk dat u altijd kijkt hoeveel versnellingen een fiets heeft en wat natuurlijk het budget is. Om makkelijker een eenvoudigere keuze te maken kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van de filterfunctie. Deze vindt u aan de linkerkant van de pagina. Hoe fijn is dat?!

  Proefrit

  We begrijpen het dat u online niet kan zien hoe een fiets rijdt. Wilt u dus zelf ervaren hoe uw fiets rijdt? Kies er dan voor om een afspraak te maken in onze winkel. U kunt dan bij ons terecht voor een proefrit. Een adviseur zal voor u klaar staan en helpt u om eerlijk en passend advies op maat te geven. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Hoe fijn is dat?!

  Giant fiets kopen?

  Wilt u graag een Giant fiets kopen? U kunt bij ons terecht voor het kopen van diverse Giant fietsen in diverse uitvoeringen. Neem gerust contact met ons op als u meer informatie wilt. Wij helpen u graag verder, zodat u uiteindelijk een juiste keuze maakt.

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!

  29