https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0

  Fietssloten

  Stelt u eens voor: u heeft net een nieuwe fiets en na een week wordt deze al gestolen. Dat wil niemand. Gelukkig kunt u uw fiets nog beter beveiligen, zodat u ervoor zorgt dat uw fiets zo goed mogelijk wordt beschermd tegen diefstal. Ontdek ons aanbod met fietssloten en vindt een slot die past bij uw fiets.

  6 producten

  Het komt helaas steeds vaker voor: fietsdiefstal, vooral bij elektrische fietsen. Het grootste deel van onze fietsen zijn al voorzien van een fiets slot. Tóch kan een extra kettingslot geen kwaad, helemaal wanneer je een fiets van topkwaliteit hebt. Een extra fiets slot schrikt af, waardoor je je fiets op de meeste plekken gewoon kunt parkeren zonder bang te zijn voor diefstal.

  De voordelen van een extra fiets slot

  Een fiets slot biedt meerdere voordelen die bijdragen aan het beschermen van jouw fiets tijdens het parkeren. Of je je fiets nu parkeert in een klein dorp of in grote steden: een extra ketting slot kan geen kwaad.

  Een fiets slot biedt meerdere voordelen die bijdragen aan het beschermen van jouw fiets tijdens het parkeren. Of je je fiets nu parkeert in een klein dorp of in grote steden: een extra ketting slot kan geen kwaad.

  • Diefstalpreventie: het belangrijkste voordeel van een extra fiets slot is natuurlijk het voorkomen van diefstal. Een goed slot schrikt potentiële dieven af en vermindert het risico op het verlies van je fiets.
  • Bescherming tegen beschadiging: naast dat een extra slot diefstal kan voorkomen, gaat het ook vandalisme tegen. Een poging tot het vernielen van sloten is minder groot.
  • Verzekerings vereisten: sommige fietsverzekeringen vereisen het gebruik van een extra slot om in aanmerking te komen voor dekking. Hierbij gaat het in de meeste gevallen over een extra slot voor je accu elektrische fiets.
  • Gemoedsrust: alle bovenstaande punten zorgen uiteindelijk voor gemoedsrust. Met een extra fiets slot kun je met een gerust hart je fiets achterlaten. Zelfs in drukke steden.

  Ons assortiment extra fiets slot

  In ons assortiment vind je verschillende sloten van het merk Axa. Het verschil zit vooral in de sluiting. Zo hebben we een Axa slot voor de fiets met een code, een insteekketting of keuze uit een kettingslot met extra sleutel. Deze sloten worden voornamelijk gebruikt als accu slot voor de elektrische fiets.

  Als je keuze uitgaat naar een Axa insteekslot, wordt dit vaak gebruikt in combinatie met een ander slot. Hierbij gaat het om een AXA Fusion, Defender, Solid Plus of Victory ringslot. Houd hier rekening mee bij je aankoop. Een Axa slot met code of met een extra sleutel is zonder combinatie met een ander slot te gebruiken.

  Axa fiets slot

  Axa is een toonaangevend Nederlandsmerk dat gespecialiseerd is in fietssloten en fiets veiligheidssystemen. Het merk staat bekend om zijn innovatie. Het ontwikkelt voortdurend nieuwe technologieën en producten om fietsers te helpen hun fiets effectief te beschermen tegen diefstal. Daarom raden wij een Axa slot voor je fiets aan.

  Veel sloten van Axa voldoen aan strenge veiligheids certificeringen en normen. In de meeste gevallen hebben de sloten van Axa een ART 2 sterren goedkeur. Dat betekent dat het slot voldoet aan de eisen om een fietsverzekering af te sluiten.

  Een fiets slot van Roto Tweewielers

  Een extra fiets slot kopen in Deventer? Kom bij ons langs om het gehele assortiment met eigen ogen te bekijken. We helpen je graag tijdens deze zoektocht met ons deskundige advies en kennis.

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!

  6