https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0
  Home » Fietsroutes
  Kom gerust eens bij ons langs!

  De deskundige medewerkers van
  Roto Tweewielers staan voor u
  klaar om u van het beste advies te
  voorzien.

  Fietsroutes

  Wil jij er deze zomer ook heerlijk op uit gaan met de fiets? Dan bieden deze Roto Tweewielers fietsroutes absoluut de uitkomst. Met deze fietsroutes ontdek je de mooiste plekjes van Deventer en omgeving. Van De Brink tot aan de IJssel, maar ook buurtdorpen, zoals Schalkhaar en Diepenveen mogen niet ontbreken tijdens een fietsroute. Tijdens de fietsroutes rijd je langs diverse knooppunten in de omgeving. Zo weet je altijd zeker dat de wegen perfect geschikt zijn voor fietsers. Bekijk onderstaande routes, vind jouw favoriet en ga er lekker op uit!

  Fietsroute Stad, Land en Water
  Fietsroute Stad, Land en Water

  Fietsroute Stad, Land en Water Tijdens deze fietsroute ontdek je Deventer,

  Diepenveen en Schalkhaar. Fietsroute downloaden Deze route begint bij onze winkel. Is je fiets of e-bike helemaal in orde? Laat je fiets eerst eventueel controleren of schaf de nodige […]

  Slide
  Fietsroute Stad, Land en Water
  previous arrow
  next arrow

  Fietsroute rondom Deventer
  Fietsroute rondom Deventer

  Fietsroute rondom Deventer Tijdens deze fietsroute ontdek je Deventer, het buitengebied van Diepenveen en Bathmen.

  Fietsroute downloaden Deze route begint bij Roto Tweewielers! Is je fiets er helemaal klaar voor of is een extra check niet verkeerd? Wij controleren graag jouw fiets […]

  Slide
  Fietsroute rondom Deventer
  previous arrow
  next arrow

  Haal het optimale uit jouw fietstocht

  Wil je één van deze fietsroutes fietsen? Het is dan wel belangrijk dat je dit doet op een tweewieler die kwalitatief in orde is. Zo kun je niet alleen zo veilig mogelijk op pad gaan, maar zorg je er ook nog eens voor dat je er zoveel mogelijk plezier aan beleeft. Heb je geen goede fiets meer bij huis? Of ben je gewoon toe aan een nieuwe fiets? Breng een bezoekje aan onze winkel en vind een fiets of een e-bike waar jij gegarandeerd jarenlang plezier van beleeft.

  Heb je niet meteen behoefte aan een nieuwe fiets? Maar wil je jouw fiets of e-bike wel eerst laten controleren door één van onze specialisten? Breng een bezoekje aan onze werkplaats. Wij voeren het nodige onderhoud uit, zodat je weer veel veilige kilometers kunt maken.

  Accessoires

  Ontdek Deventer en omgeving met jouw fiets. Wil je nou zoveel mogelijk plezier beleven van de fietstocht? In onze winkel vind je ook heel veel handige accessoires die jouw fietstocht nog leuker maken. Wat denk je bijvoorbeeld van een fietscomputer met GPS? Zo kun je makkelijk inzien welke route je moet fietsen en kun je achteraf ontdekken hoeveel kilometer je hebt afgelegd.

  Heb jij een leuke fietsroute?

  Mis je nog een leuke knooppunten fietsroute in deze lijst? Neem gerust contact met ons op en deel jouw tips. Zo zorgen we er samen voor dat er nog meer mensen op de fiets Deventer en omgeving kunnen ontdekken.

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!