https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0

  Beixo

  Mobiel, compact en innovatief: dat is hoe u beixo vouwfietsen het beste kan omschrijven. De vouwfietsen van beixo zijn niet zomaar vouwfietsen: het zijn namelijk modellen zonder ketting. Hierdoor zijn vieze kleding en handen verleden tijd zijn.

  4 producten

  Wij van Roto Tweewielers zijn fan van dit merk en verkopen daarom een selectie van beixo vouwfietsen. Neem een kijkje tussen ons aanbod of breng een bezoekje aan onze winkel en vind uw favoriet.

  Beixo vouwfietsen: de cardanas

  Het merk beixo is opgericht in 2005 in Utrecht. U zal bij geen enkele beixo vouwfiets een ketting zien: dit omdat ze bewust kiezen voor andere aandrijftechnieken. Denk bijvoorbeeld aan de cardanas. Dit is een gesloten aandrijfsysteem waarbij het vet en het olie afgesloten zijn. Dit zorgt er dus weer voor dat uw kleren niet vies worden. Kortom: beixo zorgt ervoor dat het fietsen op een vouwfiets een stuk aantrekkelijker wordt.

  Innovatieve stadsfietsconcepten

  Met de productie van de beixo vouwfietsen wil het merk innovatieve stadsfietsen op de markt brengen. beixo richt zich dus op mensen die op zoek zijn naar een ideale stadsfiets om eenvoudig en snel korte afstanden af te leggen. Reist u bijvoorbeeld met het openbaar vervoer naar uw werk, maar kan of wilt u het stukje vanaf het eindpunt niet lopen? Dan biedt een beixo vouwfiets de oplossing. Door het compacte formaat en het lichte gewicht kan u heel eenvoudig de vouwfiets meenemen, waar u zelf maar wenst!

  Elektrische vouwfietsen

  Bij Roto Tweewielers kunt u de meest prachtige beixo vouwfietsen kopen. Naast vouwfietsen met een cardanas aandrijving, heeft beixo ook elektrische vouwfietsen in het aanbod. Hierdoor kunt u sneller en lichter fietsen. Om deze reden is het ook eenvoudiger om wat langere afstanden af te leggen. Iets wat u misschien niet zo snel zou doen met een normale vouwfiets. Bovendien is een elektrische fiets van beixo ook nog eens erg milieuvriendelijk. Helemaal wanneer u dit vergelijkt met een auto, scooter of bromfiets.

  Beixo vouwfietsen kopen bij Roto Tweewielers?

  In ons aanbod hebben wij ook Beixo vouwfietsen opgenomen. Deze kan u zowel in onze webshop bestellen, maar u kan ook een bezoekje brengen aan onze winkel in Deventer. Hier staan we voor u klaar en helpen we u verder zodat u een vouwfiets vindt die helemaal overeenkomt met uw wensen en eisen. Daarbij kan u ook altijd geheel vrijblijvend een proefrit maken. Zo krijgt u meteen een goed beeld van hoe een Beixo vouwfiets rijdt.

  Meer weten over Beixo vouwfietsen?

  Heeft u nou nog vragen of wilt u een afspraak maken in onze winkel? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar en helpen u graag verder, zodat u precies weet wat de mogelijkheden zijn.

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!

  4