https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0

  Beixo

  Mobiel, compact en innovatief: dat is hoe u beixo vouwfietsen het beste kan omschrijven. De vouwfietsen van beixo zijn niet zomaar vouwfietsen: het zijn namelijk modellen zonder ketting. Hierdoor zijn vieze kleding en handen verleden tijd zijn.

  4 producten

  Wij van Roto Tweewielers zijn fan van dit merk en verkopen daarom een selectie van beixo vouwfietsen. Neem een kijkje tussen ons aanbod of breng een bezoekje aan onze winkel en vind uw favoriet.

  Beixo vouwfietsen: de cardanas

  Het merk beixo is opgericht in 2005 in Utrecht. U zal bij geen enkele beixo vouwfiets een ketting zien: dit omdat ze bewust kiezen voor andere aandrijftechnieken. Denk bijvoorbeeld aan de cardanas. Dit is een gesloten aandrijfsysteem waarbij het vet en het olie afgesloten zijn. Dit zorgt er dus weer voor dat uw kleren niet vies worden. Kortom: beixo zorgt ervoor dat het fietsen op een vouwfiets een stuk aantrekkelijker wordt.

  De voordelen van een Beixo vouwfiets

  De Beixo vouwfiets onderscheidt zich op een aantal vlakken van andere elektrische vouwfietsen

  • Onderhoudsarm: een van de meest opvallende kenmerken van de Beixo vouwfiets is het unieke cardanas aandrijfsysteem, dat vrijwel geen onderhoud vereist.
  • Lichtgewicht en snel opvouwbaar: dit is een lichtgewicht vouwfiets, wat ze gemakkelijk draagbaar maakt en ideaal voor het reizen. Ze kunnen eenvoudig worden meegenomen in het openbaar vervoer en in de auto óf opgeborgen worden in kleine ruimtes. Deze vouwfietsen zijn snel en gemakkelijk op te vouwen.
  • Duurzaamheid: deze fietsen zijn ontworpen om lang mee te gaan, wat betekent dat je investering op de lange termijn de moeite waard is.
  • Comfortabel rijgedrag: het gebruik van de hoogwaardige materialen en constructie zorgt voor comfortabel rijgedrag. Je kunt genieten van een soepele rit, zelfs tijdens langere afstanden.

  Wat onderscheidt een Beixo vouwfiets van andere vouwfietsen?

  Het eerder genoemde cardanas aandrijfsysteem zorgt ervoor dat deze fiets geen ketting nodig heeft. Het is efficiënter en biedt een soepeler rijgedrag in vergelijking met traditionele kettingaandrijvingen. Dit maakt de Beixo vouwfiets uniek en aantrekkelijk voor mensen die op zoek zijn naar gemak en betrouwbaarheid.

  Aanschaf Beixo vouwfiets: waar moet je op letten?

  Als je van plan bent om een Beixo vouwfiets aan te schaffen, zijn er een aantal aspecten waar je op moet letten.

  • Modelkeuze: Beixo biedt verschillende modellen, elk met zijn eigen kenmerken en specificaties. Bekijk welk model het beste past bij je behoeften zoals de afstand die je dagelijks fietst en de omgeving waarin je rijdt.
  • Framegrootte: een aantal modellen bieden de keuze uit een groot of klein formaat. Zorg dat je de juiste framegrootte kiest op basis van je lengte en comfort. Een goed passend frame draagt bij aan een goede fietservaring.
  • Accukeuze: sommige modellen bieden de keuze uit diverse accu’s. Achterhaal welke accu het beste past bij jouw omstandigheden.

  Beixo vouwfiets: ons assortiment

  Bij Roto Tweewielers beschikken we over verschillende modellen, framegroottes en kleuren van de Beixo vouwfiets. De prijzen verschillen per Beixo model en optiemogelijkheden. Hierdoor is er altijd een vouwfiets die binnen jouw budget past.

  Beixo vouwfiets kopen bij Roto Tweewielers

  Bestel je Beixo vouwfiets eenvoudig online via onze webshop. De productinformatie helpt je verder bij het maken van de juiste keuze. Daarnaast kun je met één druk op de knop een offerte aanvragen. Hierbij kun je aangeven of je een fiets hebt om in te ruilen. Heb je vragen over de fiets? Neem dan contact op met onze klantenservice.

  Natuurlijk ben je ook welkom in onze fietsenwinkel in Deventer voor persoonlijk advies van onze specialisten.

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!

  4