https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0

  Roto tweewielers

  De zekerheden van Roto

  Het DNA van Roto

  Bij Roto kun je rekenen op een aantal zekerheden die bijdragen aan jouw ervaring met onze producten, service en aanvullende diensten.

  1 – Advies op maat met 30 dagen omruilgarantie

  Voor ons is het allerbelangrijkste dat jij als klant écht tevreden bent met je aankoop. Om deze belofte kracht bij te zetten kun je tot 30 dagen na aankoop van je nieuwe, door ons geadviseerde, fiets het model omruilen tegen een variant uit dezelfde prijsklasse die eventueel toch beter aansluit op je wensen. Uiteraard doen we er alles aan om gelijk de juiste fiets te vinden. Maar is dit toch niet het geval en heb je er niet meer dan 250 kilometer opgereden, dan zit je er niet aan vast!

  2 – 30 dagen zadel-omruilgarantie

  Je merkt pas hoe een fiets echt fiets wanneer je er een aantal kilometers op hebt gereden. En het zadel heeft veel invloed op je fietscomfort. Blijkt dat het huidige zadel niet geschikt is voor jou? Maak dan gebruik van de 30 dagen zadel-omruilgarantie en kies een variant die voor jou comfortabeler zit. Blijkt uiteindelijk een duurder zadel fijner te zijn? Dan betaal je alleen het prijsverschil bij!

  3 – Anti-fronsgarantie

  We streven ernaar om iedere klant met een grote glimlach de winkel te laten verlaten. Of je nu je fiets bij ons komt laten repareren of een gloednieuw model komt uitzoeken — we nemen voor iedereen de tijd en zorgen dat je met een goed gevoel terugkijkt op je ervaring met Roto. En mocht er onverhoopt toch wat zijn, dan lossen we dit gewoon voor je op!

  4 – Ieder model rijklaar afgeleverd

  Om te voorkomen dat je thuis nog moet sleutelen aan je nieuwe fiets om ‘m helemaal naar je zit te maken, zorgen we ervoor dat we ieder model rijklaar afleveren. Dit betekent dat we de hoogte van het stuur en het zadel afstemmen op je lengte en voorkeur zodat je direct kunt genieten van je nieuwe fiets!

  5 – Inruil mogelijk

  Heb je zelf nog een gebruikte fiets thuis staan en wil je deze graag inruilen bij de aankoop van je nieuwe model? Het is bijna altijd mogelijk om dit met ons te regelen. Acties en aanbiedingen vormen hierop een uitzondering.

  6 – Proefrijden is altijd mogelijk

  Weten of een fiets bij je past doe je door middel van het maken van een proefrit. Pas dan weet je of het frame voldoet aan je wensen en of de bediening prettig is. Daarom is het maken van een proefrit bij Roto altijd mogelijk. Zelfs wanneer je niet naar de winkel kunt komen. We rijden met een paar modellen naar je toe zodat je vanuit huis alsnog een proefrit kunt maken.

  7 – Gratis leenfiets bij onderhoud of reparatie

  Om jou zoveel mogelijk mobiel te houden wanneer je fiets bij ons staat voor reparatie of onderhoud, krijg je altijd een gratis leenfiets mee. Op die manier hoef je je agenda niet om te gooien en heb je zo min mogelijk hinder van de onderhoudsbeurt aan je fiets.

  8 – Servicepakket cadeau bij aankoop van je fiets

  Koop je een fiets bij ons? Dan ontvang je de eerste controlebeurt cadeau en betaal je voor de tweede beurt een aangepast tarief. Zo dragen we bij aan je fietsplezier en zorgen we ervoor dat je fiets helemaal in orde is.

  Contact

  Ceintuurbaan 199a
  7413 DE Deventer

  T: 0570 67 62 50

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!