https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0

  Vouwfietsen

  De naam zegt het eigenlijk al: een vouwfiets is een fiets die je kunt opvouwen. Hierdoor is de fiets gemakkelijk op te bergen en mee te nemen. Vouwfietsen zijn vaak licht van gewicht en compact van formaat, waardoor ze ideaal zijn voor woon-werkverkeer en reizen. Bij Roto Tweewielers hebben we vouwfietsen van de merken Beixo en FLYER. We hebben gewone vouwfietsen met versnellingen, maar ook elektrische vouwfietsen. Vouwfietsen bieden extra gemak en flexibiliteit.

  6 producten

  Vouwfiets kopen?

  Wanneer je op zoek bent naar een vouwfiets, zijn er diverse punten waar je op moet letten. Ben je op zoek naar een gewone vouwfiets, of naar een elektrische vouwfiets? En wil je een vouwfiets met ketting, of eentje met een andere aandrijftechniek? Neem bijvoorbeeld de vouwfietsen van Beixo. Deze hebben geen ketting, waardoor vieze kleding en handen verleden tijd zijn. Verder is het nog handig om te kijken of de vouwfiets versnellingen heeft of niet. Vaak hebben vouwfietsen wel versnellingen, omdat ze zo ontworpen zijn dat je zelf kan bepalen hoe zwaar je moet trappen.

  Vouwfietsen van topkwaliteit

  Een vouwfiets koop je omdat je er voor een lange tijd plezier van wilt beleven. Daarom kun je bij ons alleen terecht voor vouwfietsen van topmerken. Denk bijvoorbeeld aan Beixo en FLYER. Deze merken staat voor kwaliteit en hebben zich door de jaren heen bewezen om de kwaliteit.

  Specificaties

  Wij vinden het belangrijk dat wanneer jij een vouwfiets koopt, jij hier jarenlang plezier van kunt beleven. Bovendien willen wij ook echt dat jij kiest voor een fiets die helemaal aansluit op jouw wensen en eisen. Naast dat wij voor jou klaar staan in onze fysieke winkel, bieden wij jou ook de nodige service in onze online shop. Dit houdt in dat je bij elk product een uitgebreide beschrijving vindt, zodat je kunt zien wat de specificaties zijn. Hierdoor heb je altijd een goed beeld van wat je kunt verwachten.

  Vouwfietsen voor verschillende gelegenheden

  Een vouwfiets kun je voor diverse gelegenheden gebruiken. Reis jij bijvoorbeeld vaak met de trein? Dan kan een vouwfiets een uitkomst zijn. Een vouwfiets is namelijk licht van gewicht en compact van formaat. Hierdoor zijn vouwfietsen gemakkelijk mee te nemen in de trein. Maar ook als je bijvoorbeeld weinig ruimte hebt in de schuur is een vouwfiets een uitkomst. Daarnaast is een vouwfiets zeer geschikt voor het fietsen in de stad of in gebieden waar de wegen en paden niet geschikt zijn voor gewone fietsen. Een vouwfiets is namelijk wendbaarder en gemakkelijker te manoeuvreren.

  Advies nodig bij het kopen van een vouwfiets?

  Het is tijd om online jouw favoriete vouwfiets te kopen! Check altijd goed de product omschrijvingen, want zo krijg je een goed beeld van de mogelijkheden. Heb je nog vragen of kom je er zelf niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan voor je klaar en helpen je verder, zodat je zeker weet dat je een aankoop doet waar je zelf nog lange tijd plezier van beleeft. Wil je liever eerst een proefrit maken voordat je een vouwfiets of andere fiets koopt? Breng dan een bezoekje aan onze winkel in Deventer!

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!

  6