https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0

  Onderhoud en garantie

  Het onderhoud van je (elektrische) fiets of scooter is belangrijk omdat je hiermee de levensduur verlengt. Bovendien vergroot je je rijplezier en kun je vertrouwen op een tweewieler die werkt. Breng je fiets of scooter daarom jaarlijks een keer langs voor een onderhoudsbeurt en laat ‘m keuren door het oog van een professional.

  Voor kleine reparaties kan je het beste even bellen voor een afspraak. We proberen namelijk kleine ongemakken zo snel mogelijk voor je te verhelpen. Hierbij geven we wel voorrang aan bij ons gekochte fiets als het extreem druk is. Heb je dus bijvoorbeeld een lekke band, bel ons dan helpen we je zo snel mogelijk weer op weg.

  Mocht je een fiets hebben van een merk dat wij nieuw niet leveren graag altijd telefonisch een afspraak maken voor onderhoud. Wij kunnen namelijk niet voor alle merken onderdelen krijgen en zo voorkomen we teleurstellingen.

  Algemeen onderhoud

  We adviseren om minimaal eens per jaar met je (elektrische) fiets of scooter naar een specialist te gaan voor een servicebeurt. We checken je hele tweewieler – inclusief het elektrische systeem – voeren updates uit, lopen de spaken en wielen na op eventuele afwijkingen en onderwerpen de elektrische motor aan grondig onderzoek. Na afloop is je fiets weer zo goed als nieuw!

  Algemene reparatie

  Hoe zuinig je ook bent op je tweewieler, soms komt het voor dat er iets gerepareerd moet worden. Op die momenten wil je dat dit snel en zorgvuldig gedaan wordt zodat je weer snel de weg op kunt. Bij Roto Tweewielers verzorgen we kleine reparaties dan ook vaak terwijl je wacht. Geniet van een kop koffie of thee terwijl onze specialisten je tweewieler deskundig herstellen.

  Vergt de reparatie iets meer tijd? Dan krijg je van ons een leenfiets mee zodat je gewoon je dag kunt vervolgen. We laten je weten wanneer je fiets weer klaar is om opgehaald te worden of brengen ‘m bij je thuis.

  De service die je van ons mag verwachten

  Service staat bij ons altijd voorop. Ook als het gaat om reparaties. Daarom bieden we je de volgende diensten waar je op kunt rekenen.

  • Vervangend vervoer bij reparatie (leenfiets of leenscooter)
  • SMS-melding wanneer de reparatie klaar is
  • Haal – en brengservice
  • Mobiele werkplaats

  Fabrieksgarantie

  Op iedere fiets, e-bike of scooter die we verkopen zit natuurlijk fabrieksgarantie. Om deze garantie in stand te houden is het noodzakelijk om periodiek onderhoud uit te voeren. De fietsfabrikant vraagt je dan ook om je tweewieler ieder jaar of bij een vast kilometrage voor regulier onderhoud aan te bieden. Voor dit onderhoud kun je altijd zorgeloos bij ons terecht. 

  Wil je écht volledig ontzorgd fietsen? Kies dan voor ons fietsabonnement. Dit  abonnement biedt je niet alleen verlengde garantie maar ook je onderhoud voor de eerste vijf jaar is gedekt. Voor meer informatie over ons abonnement kun je hier terecht.

  Een afspraak maken?

  Is het tijd voor een onderhoudsbeurt aan je tweewieler? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. We plannen een dag in om je fiets of scooter onder handen te nemen en zorgen ervoor dat deze weer zo goed als nieuw voor je klaarstaat. Reken op vakwerk, deskundig advies en een transparantie werkwijze. Zo helpen we je weer op weg!

  DagTijd
  Maandag08:00-18:00
  Dinsdag08:00-18:00
  Woensdag08:00-18:00
  Donderdag08:00-18:00
  Vrijdag08:00-18:00
  Zaterdag08:00-17:00
  Zondaggesloten

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!