https://www.rototweewielers.nl/
https://www.rototweewielers.nl/
0
Home » Fiets service » FietsZeker programma
fiets_fietstas_roto_tweewielers
Wilt u meer over het FietsZeker programma?

De deskundige medewerkers van
Roto Tweewielers staan voor u
klaar om u van het beste advies te
voorzien.

Altijd 5 jaar fietsplezier met het fietsZeker programma

Wanneer u een e-bike koopt dan is dit een hele investering. U wilt natuurlijk zolang mogelijk plezier beleven van uw e-bike. Wilt u ook zorgeloos rijden en profiteren van maximale zekerheid? Dan biedt het fietsZeker programma de uitkomst! Voor een vast bedrag per maand of per jaar kunt u gebruikmaken van extra garantie op uw e-bike.

Vakkundige inspectie en onderhoud

De e-bikes die wij verkopen met de grootste zorg gefabriceerd door onze leveranciers. Echter, het blijft natuurlijk altijd techniek. Iedere E-bike beschikt over een aantal kostbare componenten, zoals bijvoorbeeld de accu en de motor. Raakt zo’n onderdeel onverhoopt buiten de garantietermijn defect en dient het vervangen te worden, dan is er al snel sprake van een kostenpost van meer dan €600,-. Door regelmatige, vakkundige inspectie en onderhoud, wordt de kans op storingen en defecten al aanzienlijk verminderd. Om voor u de noodzakelijke uitgaven voor service en onderhoud overzichtelijk te houden en u hiernaast te behoeden voor onvoorziene uitgaven, werken wij met het fietsZeker programma.

Voor zowel nieuwe als huidige e-bikes

Voor één vast bedrag per maand of per jaar is het mogelijk om gebruik te maken van het fietsZeker programma. Wilt u het fietsZeker pakket ook op uw huidige e-bike afsluiten en gebruikmaken van de extra garantie die dit pakket mogelijk maakt? Kom dan met uw elektrische fiets naar onze winkel en wij bekijken of het op uw e-bike mogelijk is. Het is niet noodzakelijk dat deze e-bike bij ons is gekocht.

Prijzen en voorwaarden

Het verschilt per e-bike wat de kosten zijn van het fietsZeker programma. Wilt u weten met welke kosten u rekening moet houden en wat de voorwaarden zijn? Vul via onderstaande button het contact formulier in en wij nemen contact met u op.

Neem contact met ons op

Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!