https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0

  Ga voor een

  Onderhoudscontract

  Fietsplezier zonder onverwachte kosten? Kies voor een onderhoudscontract bij Roto Tweewielers.

  Geen onvoorziene kosten

  Altijd snel geholpen

  Verlengde garantie tot 5 jaar

  FietsZeker mobiliteitspakket

  Met een onderhoudscontract bieden we je de mogelijkheid om de noodzakelijke kosten voor service en onderhoud overzichtelijk te houden. Bovendien ben je op deze manier ook verzekerd tegen onvoorziene uitgaven. In samenwerking met onze leveranciers hebben we het FietsZeker mobiliteitspakket voor elektrische fietsen samengesteld. Dit pakket biedt je een verlengde garantietermijn van maar liefst 5 jaar voor o.a. de accu en motor. Bovendien zijn alle onderhoudskosten gedekt en kun je altijd rekenen op onze service. 

  Dit pakket geeft maximale zekerheid en biedt jarenlang zorgeloos fietsplezier voor een vast bedrag per maand.

  FietsZeker GOUD pakket

  Het FietsZeker mobiliteitspakket GOUD is er vanaf € 16,95 per maand en bestaat onder andere uit:

  1. Gratis vervanging van een defecte accu of motor binnen de verlengde garantietermijn
  2. Gratis leenfiets bij iedere onderhoudsbeurt of reparatie aan huis
  3. Jaarlijkse accu-en software-update
  4. Jaarlijks onderhoudsbeurten
  5. Vervanging slijtagedelen en montagekosten

  10% korting op alle accessoires in onze winkel!

  Waarom een onderhoudscontract?

  De e-bikes die wij verkopen zijn met de grootste zorg gefabriceerd door onze leveranciers. Maar hoe zorgvuldig de fietsen ook in elkaar steken, het blijft altijd techniek. Iedere e-bike beschikt over een aantal kostbare componenten zoals de accu en de motor. Als zo’n onderdeel onverhoopt buiten de garantietermijn defect raakt, kunnen de kosten al gauw oplopen tot meer dan €600,-. 

  Door regelmatig vakkundige inspectie en onderhoud uit te voeren, verminderen we de kans op storingen en defecten aanzienlijk. Om voor jou de noodzakelijke uitgaven voor service en onderhoud overzichtelijk te houden en je hiernaast te behoeden voor onvoorziene uitgaven, werken wij met het FietsZeker pakket.

  Geschikt voor nieuwe en gebruikte e-bikes

  Een nieuwe elektrische fiets is natuurlijk meer waard dan een gebruikte e-bike. Maar ook voor de tweede groep kan het geen kwaad om een onderhoudscontract af te sluiten. De onderdelen in een e-bike blijven namelijk hun waarde voldoende behouden en ook een defect bij een gebruikte e-bike kan flink in de papieren lopen. Daarom is ons FietsZeker pakket geschikt voor zowel nieuwe als gebruikte e-bikes. Ook als je de fiets niet bij ons hebt gekocht. Dit is de service die je van ons mag verwachten en waar we ons iedere dag weer met veel plezier voor inzetten.

  Prijzen en voorwaarden

  Het verschilt per e-bike wat de kosten zijn van het onderhoudscontract. Wil je weten met welke kosten je rekening moet houden en wat de voorwaarden zijn? Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op, dan vertellen we je meer!

  Contact

  Telefoonnummer: 0570 67 62 50

  E-mail: info@rototweewielers.nl

  Ceintuurbaan 199a
  7413 DE Deventer

  Mandag t/m vrijdag: 08:00 - 18:00
  Zaterdag: 08:00 - 17:00
  Zondag: gesloten

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!