https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0

  Carqon

  Licht, veilig en krachtig: zo kunt u een Carqon bakfiets het beste omschrijven. Bakfietsen van dit merk zijn absolute aanraders wanneer u vaak zware boodschappen wilt vervoeren of u uw kinderen veilig en snel van A naar B wilt brengen. Bij Roto Tweewielers bieden wij topkwaliteit Carqon bakfietsen aan die u bij ons kunt kopen. Bent u benieuwd wat u hierover moet weten? Wij vertellen u graag meer.

  3 producten

  Het gemak van Carqon bakfietsen

  Carqon bewijst met haar bakfietsen dat design, kwaliteit en veiligheid samen kunnen komen. Dit houdt in dat de bakfietsen die zij produceren voldoen aan alle veiligheidseisen en kwaliteitsnormen waardoor u met een gerust gevoel de weg op kan gaan. Daarbij geldt dat er aan elk detail is gedacht. Dit houdt in dat de bakfietsen beschikken over een geïntegreerde kinderdeur, waardoor kinderen eenvoudig kunnen instappen. Daarbij is dit ook ideaal voor als u zware boodschappen wilt inladen. Verder geldt dat de fiets beschikt over een kinderslot. Hierdoor zit uw kind veilig en hoeft u zich niet druk te maken dat ze zo het deurtje openen.

  Frame, versnellingen en vering

  Een Carqon bakfiets beschikt over een uitgebalanceerd frame wat licht en stevig is. Daarbij geldt dat u altijd de mogelijkheid heeft tussen bakfietsen met verschillende soorten versnellingen. Dit houdt in dat er voor elk gebruikersgemak wel een fijne versnelling beschikbaar is. Tot slot hoeft u zich ook niet druk te maken dat de kinderen in de bakfiets flink geveerd worden. Integendeel zelfs: dankzij een luxe voorvorkvering van Suntour zullen zelfs de meest hobbelige wegen geen issue zijn.

  Carqon vouwfietsen kopen bij Roto Tweewielers?

  In ons aanbod beschikken wij over het model Carqon Classic en Carqon Cruise.  Hiernaast hebben wij ook Carqon vouwfietsen opgenomen. Wilt u nou echt weten welke bakfiets het beste past bij uw wensen? Dan raden we u zeker aan om eens een bezoekje te brengen aan onze winkel in Deventer. Om er zeker van te zijn dat een specialist alle tijd voor u heeft en u goed kan helpen, raden we u aan om van te voren even een afspraak te maken. Dan weten wij dat u langskomt en kunnen we alvast een aantal modellen uitstallen. Daarbij geldt dat u altijd geheel vrijblijvend een proefrit kan maken. Op deze manier heeft u gelijk een goed beeld van hoe de fiets rijdt en of dit past bij uw wensen en eisen.

  Meer weten over Carqon bakfietsen?

  Heeft u nou nog vragen over onze Carqon bakfietsen, andere merken of wilt u een afspraak maken in onze winkel? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar en helpen u graag verder, zodat we al uw vragen beantwoorden en u een beter beeld heeft van de mogelijkheden.

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!

  3