https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0

  Fiets lage instap

  Dankzij een fiets met lage uitstap hoeft u uw been niet zo hoog te doen en zit u binnen no time, zonder slag of stoot op uw fiets. Bekijk ons aanbod met fietsen met lage uitstap bij Roto Tweewielers en koop uw favoriet.

  3 producten

  Een fiets met lage uitstap is een ideale fiets voor als u wat ouder bent of juist met uw kinderen wilt fietsen. Dankzij een fiets met lage uitstap hoeft u uw been niet zo hoog te doen en zit u binnen no time, zonder slag of stoot op uw fiets. Bekijk ons aanbod met fietsen met lage uitstap bij Roto Tweewielers en koop uw favoriet.

  Wat is een fiets met lage instap?

  Een fiets met een lage instap heeft een lager frame dan gemiddeld. Bij deze fiets is het altijd mogelijk om beide voeten op de grond te zetten, zonder dat u van het zadel afgaat. Het is een gebruiksvriendelijke fiets voor ouderen en ouders die kinderen willen vervoeren per fiets. Deze doelgroepen kopen dan ook het vaakst een fiets met een lage instap.

  De beste A-merken

  Het kopen van een nieuwe fiets is niet iets wat u vaak doet. Daarom is het belangrijk dat u kiest voor een fiets met lage instap van topkwaliteit. Daarom vindt u bij Roto Tweewielers moederfietsen van de beste kwaliteit A-merken. Denk bijvoorbeeld aan fietsen van Flyer en Gazelle. Naast normale fietsen met lage uitstap bieden we ook elektrische fietsen met lage uitstap aan. Wat zijn uw wensen?

  Waar bent u naar op zoek?

  Om een goed beeld te krijgen van de diverse fietsen met lage uitstap die wij aanbieden, vindt u bij elke fiets een beschrijving van specificaties. Op deze manier krijgt u altijd een goed beeld van de mogelijkheden.

  Een proefrit maken op een fiets met lage uitstap?

  Wanneer u een normale fiets gewend bent dan wilt u misschien wel eerst zelf eens ervaren hoe een fiets met lage uitstap rijdt. Om hier een goed beeld van te krijgen raden we u aan een proefrit te plannen. Hiervoor dient u wel eerst een afspraak te maken. Wanneer u een afspraak heeft staan dan staat en specialist staat voor u klaar in onze winkel en helpt u bij de zoektocht naar uw ideale fiets met lage instap.

  Reparatie en onderhoud

  Heeft u eenmaal een aankoop gedaan? Ook na uw aankoop houden we graag contact. Om zoveel mogelijk plezier te beleven van uw fiets met lage instap hebben we een werkplaats waardoor u bij ons terechtkunt voor reparatie en onderhoud aan uw fiets. Wel zo fijn!

  Meer weten over een fiets met lage uitstap?

  Wilt u meer weten over het kopen van een fiets met een lage uitstap? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar en helpen u graag verder.

   

  Dankzij een fiets met een lage instap hoef je jouw been niet hoog op te tillen om op de fiets te komen. Dit is ideaal voor ouderen, maar ook voor ouders die kinderen willen vervoeren op de fiets.

  De Batavus Entree heeft een erg lage instap. Dit model is zowel verkrijgbaar in een normale als een elektrische variant. 

  Bij Roto in Deventer vind je topkwaliteit fietsen met lage instap. Denk bijvoorbeeld aan de Batavus Entree. Deze fiets heeft zich al jaren bewezen dat het een gebruiksvriendelijk model is voor ouderen en ouders die kinderen per fiets willen vervoeren. 

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!

  3