https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0

  Kinderfietsen

  Een kinderfiets kopen? Dat kan bij Roto Tweewielers! In onze webshop vindt u een ruim aanbod met kinderfietsen waar u uit kunt kiezen. We hebben zowel fietsen voor de allerkleinsten, maar ook voor kinderen die al ouder zijn. Neem een kijkje tussen ons aanbod met kinderfietsen, kijk goed naar de maat en vind een kinderfiets waar uw zoon of dochter heel veel plezier van beleeft. Op deze pagina vindt u een overzicht van al onze fietsen met een maximale inchmaat van 22. Over het algemeen zijn dit fietsen voor kinderen tot 7 of 9 jaar.

  17 producten

  Kinderfietsen aanbod

  Met onze kinderfietsen zorgt u dat uw kind het beste van het beste heeft. Om een goede keuze te kunnen maken is het belangrijk dat u weet wat voor een soort kinderfietsen er zijn. Zo is het erg belangrijk dat uw kind de juiste fietsmaat heeft. Om te weten wat de juiste maat is voor een kind is het belangrijk om een meetlint te gebruiken. Zorg dat uw kind zijn of haar hielen tot 15 centimeter uit elkaar heeft. Meet hierna de afstand tussen de grond en het kruis. Deze afstand is de binnen beenlengte.

  Kwaliteit

  Naar school, opa en oma of de sportvereniging: van een fijne kinderfiets kan uw kind heel veel plezier beleven. Bovendien moet de fiets niet alleen fijn rijden, het moet ook nog eens een stevige en veilige fiets zijn. Daarom kunt u bij ons alleen terecht voor de kinderfietsen van de beste kwaliteit. Eén van de merken die wij aanbieden is Alpina: een topmerk binnen de fietsenbranche. Bekijk altijd goed wat de specificaties zijn van de fietsen, want alleen op deze manier maakt u een juiste keuze.

  Wist u trouwens ook dat we naast nieuwe kinderfietsen ook tweedehands kinderfietsen verkopen? Al deze fietsen zijn supergoed gecontroleerd, zodat u altijd zeker weet dat u kiest voor kwaliteit.

  Vragen over onze kinderfietsen?

  Bestel vandaag nog uw favoriete kinderfiets en uw kind kan op korte termijn nog genieten van uw aankoop. Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over een model? Neem gerust contact op met onze specialisten. Ook hebben wij een winkel in Deventer. Hier kunt u langskomen als u eerst graag wilt dat uw kind bijvoorbeeld een proefrit heeft op de fiets. Neem hiervoor contact met ons op en wij zorgen ervoor dat we u te woord staan.

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!

  17