https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0

  Kinderfietsen

  Een kinderfiets kopen? Dat kan bij Roto Tweewielers! In onze webshop vindt u een ruim aanbod met kinderfietsen waar u uit kunt kiezen. We hebben zowel fietsen voor de allerkleinsten, maar ook voor kinderen die al ouder zijn. Neem een kijkje tussen ons aanbod met kinderfietsen, kijk goed naar de maat en vind een kinderfiets waar uw zoon of dochter heel veel plezier van beleeft.

  17 producten

  Kinderfiets kopen

  Met een kinderfiets van ons zorg je ervoor dat jouw kind het beste van het beste heeft. Om een goede keuze te kunnen maken is het belangrijk dat je weet welke fietsen én formaten er zijn. Bij ons vind je ze voor verschillende leeftijden zoals fietsen voor 10 jarigen, maar ook een kinderfiets voor 4 jaar.

  Kwaliteit

  Naar school, opa en oma of de sportvereniging: van een fijne kinderfiets kan uw kind heel veel plezier beleven. Bovendien moet de fiets niet alleen fijn rijden, het moet ook nog eens een stevige en veilige fiets zijn. Daarom kunt u bij ons alleen terecht voor de kinderfietsen van de beste kwaliteit. Eén van de merken die wij aanbieden is Alpina: een topmerk binnen de fietsenbranche. Bekijk altijd goed wat de specificaties zijn van de fietsen, want alleen op deze manier maakt u een juiste keuze.

  Wist u trouwens ook dat we naast nieuwe kinderfietsen ook tweedehands kinderfietsen verkopen? Al deze fietsen zijn supergoed gecontroleerd, zodat u altijd zeker weet dat u kiest voor kwaliteit.

  Onze merken kinderfiets

  Eén van de merken die wij aanbieden is Alpina: een topmerk binnen de fietsenbranche. Het merk staat bekend om zijn focus op kwaliteit en duurzaamheid. Een kinderfiets van dit merk is ontworpen met oog voor detail en bestaat uit hoogwaardige materialen. Hierdoor zijn ze bestand tegen dagelijks gebruik door actieve kinderen. We hebben ze van dit merk in verschillende modellen, groottes en kleuren. Lees de productomschrijvingen voor alle informatie.

  Twijfel over de maat van de kinderfiets? Wij helpen je!

  Als je twijfelt over de juiste maat van de kinderfiets, kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice. Onze specialisten helpen je graag verder met het achterhalen van de juiste grootte. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0570676250 óf vul ons contactformulier in via onze website.

  Daarnaast ben je natuurlijk altijd welkom in onze fietsenwinkel in Deventer. Onze experts staan voor je klaar voor persoonlijk advies én wat misschien wel het allerfijnste is: maak gebruik van onze gratis proefrit. Hierdoor achterhaal je welk formaat het beste bij de lengte van jouw kind past. Je kan hiervoor eventueel een afspraak maken via onze website.

  Kinderfiets online kopen bij Roto Tweewielers

  Bestel de kinderfiets eenvoudig online via onze webshop. Bij de selectie van de fiets kun je kiezen uit verschillende kleuren, formaten en zelfs diverse accu-mogelijkheden. Je kan met één druk op de knop een offerte aanvragen. Hierbij kun je aangeven of je wel of niet een fiets hebt om in te ruilen.

  Kinderfietsen zijn over het algemeen geschikt voor kinderen tot 9 jaar. Een kind met een maximale lengte van 122 cm past op een jeugdfiets. Is een kind groter? Dan is een jeugd- of volwassen fiets een passende oplossing.

  • Juiste maat opmeten: het allerbelangrijkste bij het kiezen van de juiste fiets, is het achterhalen van de juiste maat voor je kind. Hiervoor is de leeftijd en de lengte van je kind belangrijk.
  • Wielen en frame: ze zijn verkrijgbaar in verschillende wielmaten zoals kinderfiets 12 inch en kinderfiets 16 inch. Kies de juiste grootte aan de hand van de lengte van je kind. Controleer ook het frame ontwerp, zodat je kind gemakkelijk op en af kan stappen. De framematen worden overigens genoemd bij de productomschrijvingen.

  Zet de voeten 15 centimeter uit elkaar en meet vanaf de grond tot het kruis. Vermenigvuldig dit getal met 0,68. De uitkomst is de afmeting van het frame.

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!

  17