https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0
  Home » Elektrische fiets » Hoeveel weegt een Gazelle elektrische fiets?

  Hoeveel weegt een Gazelle elektrische fiets?

  Gazelle is een naam die synoniem staat voor kwaliteit, vakmanschap en innovatie als het gaat om fietsen. Dit Nederlandse fietsmerk heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1892 en heeft sindsdien de harten van fietsliefhebbers veroverd. Lees meer over de voordelen van Gazelle elektrische fietsen en we beantwoorden de veelgestelde vraag: “hoeveel weegt een Gazelle elektrische fiets?”

  Gazelle: innovatie en erfgoed

  Gazelle is een Nederlandse fietsfabrikant met een lange en trotse geschiedenis. Al meer dan een eeuw lang staat Gazelle bekend om zijn toewijding aan vakmanschap en innovatie. Het bedrijf begon ooit als een kleine fietsenmakerij in Dieren en is uitgegroeid tot een wereldwijd erkend merk dat synoniem staat voor hoogwaardige fietsen.
  Gazelle heeft altijd gestreefd naar de perfecte combinatie van comfort, prestaties en stijl in hun fietsen. Ze begrijpen de behoeften van fietsers en blijven hun modellen voortdurend verbeteren om aan die behoeften te voldoen.

  Het assortiment van Gazelle bij Roto Tweewielers

  Bij Roto Tweewielers hebben wij een uitgebreid assortiment van het merk Gazelle. Of je op zoek bent naar een stijlvolle stadsfiets, een sportieve e-bike of een comfortabele elektrische fiets voor lange tochten: Gazelle heeft het allemaal. Onze collectie Gazelle fietsen omvat verschillende modellen en uitvoeringen, zodat je de perfecte fiets kunt vinden die bij jouw behoeften en voorkeuren past. We begrijpen dat elke fietser uniek is, en daarom bieden we diversiteit in onze Gazelle-selectie.

  Comfortabel fietsen met een Gazelle elektrische fiets

  Een Gazelle elektrische fiets biedt een comfortabele fietservaring. Dankzij de geïntegreerde motorondersteuning kun je met minder inspanning grotere afstanden afleggen. Dit is vooral handig bij langere fietstochten en heuvelachtige terreinen. Gazelle heeft een solide reputatie opgebouwd voor duurzaamheid en kwaliteit. Een Gazelle elektrische fiets gaat jarenlang mee, waardoor het een goede investering is.

  Hoeveel weegt een elektrische fiets van Gazelle?

  Het gewicht van een Gazelle elektrische fiets kan variëren afhankelijk van het specifieke model en de bijbehorende accessoires. Over het algemeen wegen Gazelle elektrische fietsen tussen de 20 en 30 kilogram. Dit gewicht omvat de fiets zelf, de motor, batterij én andere componenten.
  Het gewicht van een Gazelle elektrische fiets is geen belemmering voor de prestaties. De geavanceerde technologie en het ontwerp zorgen ervoor dat Gazelle-fietsen nog steeds moeiteloos en efficiënt kunnen worden bereden. Bovendien bieden ze het comfort en de wendbaarheid die je verwacht van een Gazelle-fiets.

  Maak een gratis proefrit bij Roto Tweewielers

  Bij Roto Tweewielers hebben we een uitgebreid assortiment Gazelle elektrische fietsen. Hierdoor zit er altijd een model tussen die bij jouw wensen en behoeften past. Ontdek ons assortiment op onze website of kom langs bij onze winkel in Deventer. Heb je een Gazelle elektrische fiets op het oog? Maak een gratis proefrit, zodat je er zeker van bent dat dit model bij jouw lichaamsbouw past. Hierdoor kun je jaren genieten van jouw elektrische fiets.

  Op basis van de ervaring die we in ruim 20 jaar hebben opgedaan, blijven we onze service en kennis uitbreiden. Wij staan voor je klaar met onze klantenservice en natuurlijk bij ons in de winkel In Deventer voor meer informatie en eventuele vragen.

  Contact opnemen

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!