https://www.rototweewielers.nl/
https://www.rototweewielers.nl/
  • Grootste aanbod van de regio
  • Haal en brengservice
  • Deskundig advies
  • Persoonlijke aandacht

Pegasus Ravenna Evo 5 CX motor 500Wh Dames

3399 2999

Wissen

De Ravenna Evo 5 CX is een luxe sportfiets met Bosch performanceline CX aandrijving voor jarenlang fietsplezier. Elke rit wordt een genoegen en langere tochten een ontspannen uitje.

Artikelnummer: 715-47255 Categorieën: , , , , ,

De krachtigste aandrijving van Bosch is de Performance Line CX met 75 Nm koppel. Speciaal voor de veeleisende fietser die ook sportieve fietsritten willen maken. Met de gedoseerde ondersteuning krijg je altijd het juiste vermogen op het juiste moment. Het gewicht van deze accu is maar 2,9 kilo, dIt is de lichtste variant van Bosch. De aandrijving is compact, licht en heeft een efficiënt energieverbruik. Kies voor een sportieve e-bike met deze aandrijving die ideaal is voor tempowisselingen en steile hellingen. Het maximale ondersteuningsniveau is 340% van het getrapte vermogen. 

Consumentenbond test april 2020
De Ravenna EVO 5 CX kreeg als eindcijfer een 7,6 tijdens de consumentenbond e-bike vergelijk test in april. De voordelen van deze fiets zijn: de actieradius (score: 8,1), de motor (7,9), bediening en display (score: 9,2), de uitrustig (score: 6,7) en de merktevredenheid (score: 8,5). Een score om trots op te zijn!

Color

dark blue mat, Donker Blauw Matt

Size

50, 55

Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!

1