https://www.rototweewielers.nl/
https://www.rototweewielers.nl/
  • Grootste aanbod van de regio
  • Haal en brengservice
  • Deskundig advies
  • Persoonlijke aandacht
Home » E-bikes
Snel en eenvoudig
van A naar B

Een E-bike is geschikt voor
iedereen die snel en makkelijk van
A naar B wil komen. Kies voor gemak!

E-bikes

Elektrische fietsen, oftewel e-bikes, zijn hartstikke populair. Steeds meer mensen rijden met een elektrische fiets en dat is niet zo gek. Er zijn namelijk heel veel voordelen aan een elektrische fiets. Bij Roto Tweewielers vindt u een ruim aanbod met elektrische fietsen van topmerken. Waar bent u precies naar op zoek?

Elektrische fietsen van diverse topmerken

Wij vinden het belangrijk dat u bij ons terechtkunt voor topkwaliteit. Daarom kunt u bij ons terecht voor elektrische fietsen van topmerken. Zo kunt u bij ons terecht voor:

  • Een Gazelle elektrische fiets;
  • Een Batavus elektrische fiets;
  • Een Sparta elektrische fiets;
  • Een Giant elektrische fiets;
  • En ga zo nog maar door..

Kortom; voor de crème de la crème van de elektrische fietsen, zit u bij ons aan het juiste adres.

Waar moet u op letten?

Als u een nieuwe elektrische fiets wilt kopen dan zijn er een aantal punten waar u op moet letten. Bent u op zoek naar een elektrische fiets voor heren of een elektrische fiets voor dames? En waarvoor wilt u de elektrische fiets gebruiken? Als u voornamelijk korte ritjes maakt met de fiets dan is het een goed idee om te kiezen voor een fiets die een accu heeft met een kleine actieradius. Voor lange fietstochten is een actieradius juist weer geschikt.

Type elektrische fiets

Er zijn twee verschillende elektrische fietsen op de markt, namelijk normale e-bikes en speedpedelecs. Normale e-bikes hebben een maximale snelheid van 25 km/u. Ze zijn geschikt voor wanneer u veel korte afstanden fietst. Met een speedpedelec kunt u afstanden halen tot 45 km/u en zijn geschikt voor als u langere afstanden wilt fietsen.

Proefrit

Om een goed beeld te krijgen van welke elektrische fietsen er zijn, raden we u aan om eens een bezoekje te brengen aan onze winkel. Bij ons vindt u altijd een ruim aanbod met elektrische fietsen waar u uit kunt kiezen. Bent u niet in staat om naar ons te komen? Dan komen wij naar u toe. Geniet van een gratis proefrit en ervaar het gemak van een elektrische fiets.

Advies nodig bij het kopen van elektrische fietsen?

Wilt u ook graag advies als u elektrische fietsen bekijkt? Maak vandaag nog een afspraak met één van onze adviseurs. Wij staan voor u klaar en helpen u verder, zodat u helemaal een juiste keuze maakt.

Contact formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!

1