http://www.rototweewielers.nl/
achtergrond website
http://www.rototweewielers.nl/
  • Grootste aanbod van de regio
  • Haal en brengservice
  • Deskundig advies
  • Persoonlijke aandacht
qwic e-bikes roto tweewielers
Snel en eenvoudig
van A naar B

Een E-bike is geschikt voor
iedereen die snel en makkelijk van
A naar B wil komen. Kies voor gemak!

E-bikes

Wilt u snel van A naar B? Maar wilt u wel gewoon genieten van heerlijke fietstochten? Een e-bike, oftewel een elektrische fiets, biedt dan de perfecte oplossing. Geniet van de volledige vrijheid om te gaan en staan waar u wilt. Bij Roto Tweewielers vindt u een ruim aanbod met e-bikes waar u optimaal veel rijplezier kunt beleven. Wat zijn uw wensen? Onze adviseurs helpen u bij de zoektocht naar een e-bike die helemaal bij u past.

Hoe werkt een e-bike?

Voordat we dieper ingaan op ons aanbod, lichten we eerst uit hoe een e-bike werkt. Een e-bike heeft een elektrische trapondersteuning. Dit houdt in dat u wel gewoon zelf moet trappen, maar dat u extra snel vooruit gaat. Hoe dit zit? Een e-bike beschikt over een accu en een motor. Een accu levert energie aan de motor, die er voor zorgt dat de pedalen eenvoudiger rondgaan.

Voordelen

Een e-bike wordt alsmaar populairder. Niet zo gek, want een elektrische fiets heeft verschillende voordelen:

  • Het is eenvoudiger om lange afstanden te fietsen
  • Je komt minder vermoeid aan op de plaats van bestemming
  • Je hebt geen last van files of de drukte van het openbaar vervoer
  • Een e-bike is wendbaar en je parkeert deze gemakkelijk overal waar jij dat maar wenst

Vind de ideale e-bike

Een e-bike kopen? Bij ons vindt u e-bikes in heel veel verschillende uitvoeringen. Omdat wensen verschillen is het belangrijk om goed na te denken wat u nou eigenlijk wilt. Een groot verschil zit bijvoorbeeld in de accu. Zo verschilt het per fiets/model hoeveel kilometer u kunt rijden met een volle accu en wat de levensduur is van de accu. Onze adviseurs helpen u hier graag bij, zodat u een e-bike vindt die past bij uw budget, maar ook zeker bij het gebruiksgemak.

Proefrit

Wilt u echt zeker weten dat u een e-bike koopt die inderdaad helemaal past bij uw wensen en eisen? Ervaar dan zelf hoe uw favoriet rijdt. U kunt bij ons uw e-bike uitgebreid proefrijden, zodat u helemaal zeker weet dat u een goede keuze maakt.

Interesse in een e-bike?

Heeft u nou ook interesse in het kopen van een e-bike? Maak vandaag nog een afspraak met één van onze adviseurs. Wij staan voor u klaar en helpen u verder, zodat u een aankoop verricht waar u zeker geen spijt van krijgt.

 

Collectie

E-bikes zijn volop in ontwikkeling. Producenten zijn continu bezig meer mogelijkheden te ontwikkelen voor uw elektrische fiets. Roto Tweewielers houdt de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en biedt u een ruim assortiment van de allerbeste merken.

Sparta

Sparta heeft voor iedereen een passende E-bike. Het merk bracht in 1998 de eerste elektrische fiets op de markt en is sindsdien regelmatig in de prijzen gevallen. De elektrische fietsen worden vaak als beste getest door verschillende instanties.

vrouw op e-bike sparta
logo sparta something special

Batavus

Batavus heeft elektrische fietsen voor elk moment en voor elke gebruiker. Het merk biedt je de keuze uit diverse technologieën en werkt met verschillende prijsklassen. Batavus brengt je overal!

vrouw op e-bike batavus tria
logo betavus

Gazelle

Gazelle verkoopt sinds tientallen jaren ook elektrische fietsen voor elk type gebruik. De Nederlandse marktleider loopt voorop als het gaat om innovaties die fietsen leuker en gemakkelijker maken.

persoon op e-bike gazelle
logo gazelle

Giant

Betere bikes bouwen, dat was ruim 40 jaar geleden de missie toen Giant werd opgericht. Tegenwoordig veroveren de E-bikes van Giant de harten van vele mensen. Kies je voor eindeloos comfort, gemak of kracht?

motor e-bike giant
logo giant

Ecomo

Cortina Ecomo E-bikes zijn hip, stijlvol en ideaal voor de jonge E-bike gebruiker. Het merk geeft jou de mogelijkheid om jouw eigen, persoonlijke E-bike samen te stellen met de kleuren en toepassingen die jij wilt.

vrouwen op e-bike cortina
logo cortina ecomo

Flyer

Het Zwitserse merk Flyer specialiseert zich sinds 1995 op de productie van elektrische fietsen. De E-bikes van Flyer voldoen aan de allerhoogste producteisen dankzij de zware omstandigheden in Zwitserland.

personen op fietsen flyer
logo flyer

QWIC

Voor ieder gebruik en voor iedere prijsklasse heft QWIC een geschikte, stijlvolle en moderne elektrische fiets beschikbaar. De producent streeft ernaar elektrische fietsen naar een hoger niveau te tillen.

man met e-bike qwic
logo qwic

Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!