https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0

  E-bikes

  Een e-bike kopen? Dat kan eenvoudig via de webshop van Roto Tweewielers. Wij bieden een ruim aanbod met e-bikes aan waar u uit kunt kiezen. Van Gazelle tot aan Sparta en Pegagus: er is altijd wel een elektrische fiets die past binnen uw budget en die voldoet aan uw wensen en eisen. Waar bent u naar op zoek?

  Wij helpen u graag met passend advies op maat. U bent van harte welkom in de winkel voor een proefrit.

  186 producten

  Een e-bike kopen waar moet u op letten?

  Wanneer u op zoek gaat naar een e-bike dan zijn er diverse punten waar u op moet letten. Wilt u een elektrische fiets voor dames of voor heren? Wat voor een afstanden wilt u rijden met uw elektrische fiets? En met welk budget wilt u rekening houden? Maak gebruik van de handige filteropties aan de linkerkant van deze pagina en ga op zoek naar uw ideale elektrische fiets.

  Elektrische fietsen van diverse topmerken

  Kwaliteit is iets waar wij veel waarde aan hechten. Een elektrische fiets koopt u omdat u hier jarenlang plezier van wilt beleven. Wij begrijpen dit maar al te goed en daarom kunt u bij ons terecht voor een ruim aanbod met elektrische fietsen van topmerken. Denk bijvoorbeeld aan Gazelle, Batavus, Sparta, Pegasus en ga zo maar verder.

  Type e-bikes

  Er zijn twee verschillende soorten elektrische fietsen waar u uit kan kiezen. Dit zijn de normale e-bikes en speedpedelecs. We krijgen vaak de vraag wat nou eigenlijk het verschil tussen beide fietsen is. Eigenlijk is het heel simpel. Normale e-bikes hebben een maximale snelheid van 25 km/u. Deze zijn een aanrader voor wanneer u veel korte afstanden fietst. Bent u meer van plan om langere afstanden te fietsen? Dan is een speedpedelec een goede keuze. Met deze e-bike kunt u snelheden van 45 km/u halen.

  Specificaties

  Service staat hoog in het vaandel bij Roto Tweewielers. Dit trekken we van onze winkel door naar onze online shop. Daarom vindt u bij elke tweewieler een handige lijst met specificaties waar het model aan voldoet. Neem dit altijd goed door. Natuurlijk is het ook zeker mogelijk om uw vragen met ons te delen. Ook al wilt u een online aankoop doen, u wij kunnen u ook telefonisch of per mail advies geven.

  Nieuw of tweedehands?

  Wij bieden zowel nieuwe e-bikes aan als tweedehands e-bikes. Daarbij geldt bij laatstgenoemde dat ook deze modellen kwalitatief erg goed zijn. Voordat deze e-bikes worden aangeboden, controleren en inspecteren onze specialisten deze elektrische fietsen nauwkeurig. Hierdoor weet je altijd zeker dat je ook in dit geval kiest voor een top aankoop.

  Advies nodig bij het kopen van een e-bike?

  Het is tijd om online uw favoriete e-bike te bestellen. Heeft u nog vragen of komt u er zelf niet helemaal uit? Neem dan gerust even contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u verder zodat u zeker weet dat u een aankoop verricht waar u nog voor een lange tijd plezier van beleeft.

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!

  186