https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0
  Home » Service » Verlengde garantie (Oud)
  cortina_fiets_roto_tweewielers
  Wij helpen je graag!

  In alle rust een weloverwogen keuze maken.
  Dat vinden we belangrijk bij Roto Tweewielers!

  Verlengde garantie

  Wanneer u een e-bike aanschaft, dan wilt u hier wel zoveel en zo lang mogelijk plezier van beleven. Natuurlijk krijgt u standaard garantie op uw e-bike, maar dit is soms niet genoeg bij bijvoorbeeld reparaties. Kies voor een investering die u uiteindelijk terugbetaalt en kies voor verlengde garantie voor uw e-bike.

  Wat zijn de voordelen van verlengde garantie?

  Bij Roto Tweewielers kunt u terecht voor de E-bikeGarantie via CarGarantie. Normaal is de garantie van een e-bike ongeveer één of twee jaar. Omdat veel accu’s ongeveer vijf jaar meegaan, kan het een goed idee zijn om de garantie bij de kopen. Zo profiteert u van de volgende voordelen:

  • Uitgebreide reparatiekostenbescherming voor maximaal 5 jaar
  • Liquiditeitsbehoud in geval van reparatie
  • Geldig in heel Europa
  • Waardestijging van uw e-bike
  • Geen vooruitbetaling bij reparaties

  Welke onderdelen zijn gedekt?

  Onder de verlengde e-bike garantie vallen alle componenten die in de koopovereenkomst staan omschreven. Let op: als uitzondering geldt: een niet door de fabrikant te leveren meeruitvoering en onderdelen die over een verhoogde natuurlijke slijtage beschikken. Om u wat meer duidelijkheid te geven kunt u uitgaan van de volgende onderdelen:
  Accu, motor, aandrijfunit, frame, zadel, achterlicht, bagagedrager, beschermplaat, derailleur voor, trapaslager, versnellingsbak, standaard, stuur, display, koplamp, verende voorvork, pedalen, velgen en nog veel meer.

  Wilt u er zeker van zijn of een onderdeel valt onder de dekking? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar en helpen u graag verder.

  Hoe werkt het?

  Wanneer u de verlengde garantie via ons afsluit dan hoeft u zich geen zorgen meer te maken over hoog oplopende kosten. Wat moet u doen bij een reparatie? Als u de e-bike bij ons heeft gekocht, dan neemt u contact met ons op. Wij zorgen dat de reparatie wordt uitgevoerd en wij rekenen dit bij Car-Garantie af.

  Verlengde garantie afsluiten?

  De kosten van de verlengde garantie verschillen per situatie. Dit komt door de prijs van de e-bike. Wilt u hier een goed beeld van krijgen? Of wilt u graag een verlengde garantie afsluiten? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar en helpen u graag verder zodat u nog zekerder kunt genieten van uw e-bike.

  Contact formulier

  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!