https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0

  Cortina Common

  Bij Roto Tweewielers vind je de Cortina Common. Een stijlvolle fiets die is uitgevoerd in diverse kleurvariaties en afmetingen. Deze fiets is perfect voor in de stad en woon-werkverkeer. Doordat de fiets is uitgerust met twee bagagedragers kun je extra veel spullen vervoeren op de fiets. De Cortina Common heeft een bagagedrager achterop, zoals de meeste fietsen, maar ook één extra voorop bij het stuur. Zet hier bijvoorbeeld jouw tas op of klik een kratje vast aan de fiets. Dit laatste is bij de Cortina Common wel heel eenvoudig dankzij het AVS-systeem. Ditzelfde geldt voor de achterste bagagedrager. Ook hier kun je dankzij dit speciale kliksysteem gemakkelijker fietstassen op bevestigen.

  9 producten

  Zo past de Cortina Common binnen jouw leven

  Of je nu de Cortina Common gaat gebruiken voor jouw werk, voor school of voor tijdens jouw vrije tijd. Je kunt werkelijk alle kanten op. Woon je in de stad en is een auto aanschaffen voor jou niet rendabel? Kun je eigenlijk alles doen met een fiets, behalve de boodschappen? Dan is de Cortina Common dé fiets voor jou. Dankzij de extra bagagemogelijkheden weet je zeker dat je alle weekboodschappen mee kunt nemen.

  Maar ook de welbekende tas aan het stuur, waardoor je snel de balans verliezen, is voorgoed verleden tijd. Onderweg naar werk slinger jij jouw tas heel gemakkelijk in het krat voorop jouw fiets. Doordat het krat extra goed bevestigd is, hoef jij je geen zorgen te maken over de veiligheid van jouw laptop, telefoon, bril of andere waardevolle spullen die hierin zitten. Zo fiets je comfortabel en relaxed naar school of jouw werk.

  Waarom de Cortina Common helemaal niet doorsnee is

  De Cortina Common is verkrijgbaar in de stijlvolle en tijdloze kleur: grijs, maar ook in bijvoorbeeld een trendkleur als: lichtblauw. Deze variaties in kleurkeuzes zorgen ervoor dat de Cortina Common aansluit op diverse smaakvoorkeuren. Je kunt dus jouw eigen voorkeuren voor stijl en uitstraling afstemmen op deze veelzijdige fiets. Maar er is meer! Hieronder vind je nog meer informatie over hoe je deze fiets af kunt stemmen op jouw persoonlijke stijl.

  Verschillende uitvoeringen van de Cortina Common

  Naast de diverse kleuren is de Cortina Common ook verdeeld in verschillende subcategorieën. Waaronder bijvoorbeeld de elektrische uitvoering, het damesmodel, het herenmodel en diverse andere modellen die vooral verschillen in uitstraling. Denk aan een sportiever stuur of bijvoorbeeld een slanker frame. Een ding is zeker, de Cortina Common biedt mogelijkheden voor iedere fietser.

  De Common kopen

  Wil jij de veelzijdige Cortina fiets kopen, maar zie je door alle keuzes het fietspad niet meer? Vraag dan een van onze Roto adviseurs om hulp. Zij kennen alle fietsen van binnen en van buiten en kunnen al jouw vragen eenvoudig beantwoorden. Want alleen met voldoende informatie kun je de beste keuze maken. Nóg beter, kom eens langs in onze showroom! Hier kun je het verschil tussen de Cortina Common en de andere fietsen of merken zelf ervaren. Maak een afspraak voor en gratis proefrit en bezoek de Roto tweewielers showroom. Met ruim 1000 vierkante meter aan winkeloppervlak, is er een fiets voor iedereen.

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!

  9