https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0

  Gazelle Makki

  Aandacht voor veiligheid en comfort staat vooraan bij de Gazelle Makki bakfiets. De fiets is ontworpen met het idee om een fiets te hebben waar u en uw kinderen elke keer weer met veel plezier gebruik van maken. De veelzijdige bakfiets is zeer gebruiksvriendelijk en onderhoudsarm. Door de hoge bak kunnen er meerdere kinderen tegelijk vervoerd worden en is het eenvoudig om in en uit te stappen.

  2 producten

  Voordelen van deze bakfiets

  Met de Gazelle Makki kunt u de auto thuis laten staan voor de korte en middellange afstanden. Niet alleen goed voor het milieu, maar zo heeft u ook meteen uw dagelijkse beweging en dosis frisse lucht. Daarnaast is de bak van de Gazelle Makki zo ontworpen dat de kinderen er makkelijk in en uit kunnen stappen. De bak is in het midden namelijk laag en er is en klein opstapje. U kunt de kinderen vastzetten met gordels, zodat ze veilig blijven zitten en niet zomaar kunnen opstaan tijdens de fietstocht.

  Voor iedereen geschikt

  De Gazelle Makki is voor iedereen geschikt. Dankzij een innovatieve standaard krijgt iedereen deze handige bakfiets in beweging. Het enige dat u hoeft te doen is de standaard met uw voet omlaag te drukken. Dit gaat heel eenvoudig en kost zelfs bij een volgepakte bakfiets geen enkele moeite. Ook bij het parkeren gaat de standaard er weer eenvoudig onder. Dankzij de dubbele poot staat hij erg stabiel, zodat de kinderen rustig uit kunnen stappen, zonder dat de fiets begint te wankelen.

  Gazelle Makki accessoires

  Roto Tweewielers biedt een uitgebreid accessoire pakket voor de Gazelle Makki aan. Hiermee is het een genot om deze elektrische bakfiets te gaan gebruiken. Zo kunt u een autostoeladapter aanschaffen. Hierdoor kan de maxi cosi of een autostoeltje heel eenvoudig voorin de Gazelle Makki bakfiets worden bevestigd. Uiteraard blijft er ook genoeg beenruimte over voor de andere kinderen. Zijn de kinderen al oud genoeg om allemaal op de bankjes te zitten? Dan kunt u ook extra zitruimte voor op de voorzitting kopen. Zo kunt u tot vier kinderen tegelijk verplaatsen.

  Natuurlijk is het erg vervelend wanneer het regent. Dan bent u niet alleen zelf nat, maar ook de kinderen en de spullen die in de Makki van Gazelle worden vervoerd. Schaf daarom een afdekhoes aan, die de inzittenden tegen de regen, wind en kou beschermt. U kunt de hoes heel eenvoudig loskoppelen, zodat de kinderen ook van het mooie weer kunnen genieten. Tot slot kunt u een opberglade voor onder de zittingen aanschaffen. Zo kunt u de regenhoes, een flesje drinken of de knuffels van de kinderen eenvoudig meenemen.

  Gazelle Makki kopen

  Bent u op zoek naar een geschikte bakfiets om het hele gezin makkelijk op de fiets mee te kunnen nemen? Dan is de Gazelle Makki perfect. Kom hem zeker eens uitproberen in onze winkel in Deventer of neem contact met ons op, zodat wij bij u thuis langskomen voor een proefrit. We geven graag advies, opdat u de perfecte fiets voor uw situatie kunt vinden. Bovendien vindt u ook vele praktische accessoires in onze shop zoals een goed slot en fietstassen.

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!

  2