https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0

  Proefrit aanvragen

  "*" geeft vereiste velden aan

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Pegasus Ravenna EVO 5 Belt SMART 2023

  4199

  Proefrit aanvragen
  Of: Offerte opvragen met of zonder inruil

  Pegasus weet zichzelf elk jaar weer te overtreffen. Het model 2023 van de Pegasus Ravenna is voorzien van het Bosch Performance Line Smart System met 75nm, het nieuwe Kiox 300 displayen en is standaard voorzien van een 500Wh maar ook de mogelijkheid voor uitbreiding naar 625 of zelfs 750WH.

   

   Pegasus is niet voor niets de Nummer 1 in Duitsland. De perfecte rijeigenschappen, de goede kwaliteit afmontage en een mooie uitstraling zijn precies zoals je van een Duits product verwacht.

   

  Wat ons betreft is de Pegasus Ravenna serie de beste keus voor een fiets met sterke motor, accu in het frame en een zeer goede prijs kwaliteit verhouding.

  Geniet elke dag weer van fietstochten met de Ravenna EVO 5 Belt met Bosch Smart System. Zowel optisch als technisch is de Ravenna EVO serie erg compleet. Volledig geïntegreerd verdwijnt de gebundelde energie in de Bosch PowerTube accu in de onderbuis. Wat overblijft is een bijzonder clean design met de beste rijeigenschappen. Nieuw is het versterkte damesframe; de stijfheid is sterk verbeterd waardoor de fiets beter rijdt. Bovendien is het frame geschikt gemaakt voor de nieuwe 750 Wh accu, die een actieradius heeft tot meer dan 200 km. De Bosch Performance Line plus ondersteuning is krachtig, stil en vloeiend. Door de snaar aandrijving voelt het geheel soepel en direct aan. Voor maximale zekerheid onder alle omstandigheden zorgen de hydraulische schijfremmen, die over een grote remkracht beschikken en toch goed te doseren zijn. De hydrauliek zorgt voor een lichte bediening, ook voor mensen met weinig kracht in de vingers. Hoogwaardige Schwalbe Marathon Plus banden zorgen voor een optimale wegligging en beschermen door een sterke anti-lek laag tegen lekkages.

  Color

  black chrome mat

  Size

  L, M, S, XL

  Modeljaar

  2023

  Motor Type

  Bosch Performance Line 75nm

  Motor Plaats

  Midden

  Motor Merk

  Bosch

  Plaats Accu

  Frame

  Type Rem

  hydraulische schijfremmen

  Versnellingen merk/ type

  shimano Nexus 5

  Versnellingen soort

  Naaf

  Aandrijving

  Belt

  Verliching

  Op accu bediening via display

  Vering

  Ja

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!