https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0

  Pegasus Ravenna Evo

  De Pegasus Ravenna Evo is een moderne en veelzijdige fiets die geschikt is voor lange fietstochten als voor dagelijks gebruik. Deze fiets is voorzien van een strak vormgegeven frame met een sportief ontwerp, wat ervoor zorgt dat hij licht en wendbaar is. Een groot voordeel van de Pegasus Ravenna Evo is dat deze niet alleen een sportief en gestroomlijnd design heeft, maar ook is dit ontwerp erg tijdloos. Natuurlijk zul je jaren lang plezier ervaren van deze top fiets en dus is het wel zo prettig wanneer je deze ook na een paar jaar nog even mooi vindt.

  12 producten

  Formaten van de Pegasus Ravenna Evo

  De Pegasus Ravenna Evo is verkrijgbaar in verschillende maten, zodat iedereen een fiets kan vinden die bij hem of haar past. Bovendien is de fiets voorzien van een verstelbare zadelpen en stuur, zodat je de fiets naar jouw persoonlijke voorkeuren kunt aanpassen. Voor een optimale fietsrit is het belangrijk om het juiste formaat fiets aan te schaffen. Vraag jij je af welk formaat van de Pegasus Ravenna Evo het beste bij jouw lengte past? Dan helpen we je daar graag bij. Je kunt ons telefonisch bereiken of langskomen in onze showroom. Als je er zeker van wilt zijn dat onze fietsspecialisten alle tijd voor jou hebben, dan mag je altijd een afspraak maken hier via onze website.

  Eigenschappen van de Pegasus Ravenna Evo

  Wat direct opvalt aan de Pegasus Ravenna Evo, is dat de accu perfect is weggewerkt. De fiets heeft hierdoor een gestroomlijnd uiterlijk. We merken dat veel van onze klanten geen groot fan zijn van een losse accu. Kun jij je hierin vinden? Dan is dit de perfecte fiets voor jou! Daarnaast beschikt de Pegasus Ravenna Evo over een digitaal display, waardoor je alle benodigde informatie overzichtelijk en duidelijk af kunt lezen tijdens het fietsen. De banden zijn uitgevoerd met een anti-leklaag, zodat deze beter bestemd zijn tegen het wegdek en eventuele oneffenheden. Niet onbelangrijk zijn de hydraulische schijfremmen. Deze zorgen ervoor dat je altijd veilig kunt remmen, zelfs bij minder weer. Al deze eigenschappen maken de Pegasus Ravenna Evo tot een hele complete en betrouwbare fiets die jou overal naartoe brengt.

  Pegasus Ravenna Evo kopen

  Ben jij net zo enthousiast geworden over de Pegasus Ravenna Evo als wij dat zijn? Dan is het altijd verstandig om een gratis proefrit in te plannen voordat je overgaat tot het aankopen van deze e-bike. Tijdens een gratis proefrit ontvang je geheel vrijblijvend advies van onze fietsspecialisten. Zij weten alles over de fietsen die op onze website en in onze showroom staan. Daarom kunnen zij je ook alles vertellen over de Pegasus Ravenna Evo. Ben je benieuwd naar onze gehele collectie van Pegasus? Struin dan eens rond over onze website of wandel binnen in de showroom. We verkopen veel exclusieve merken en beschikken over een betrouwbare voorraad, waardoor jij snel weg kunt fietsen op jouw nieuwe (e-)bike.

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!

  12