https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0

  Pegasus Ravenna

  Ben jij op zoek naar een sportieve e-bike die jou de ondersteuning biedt die nodig is tijdens een fietstocht met vrienden? De Pegasus Ravenna is de perfecte elektrische fiets voor jou! Door de jaren heen heeft de Duitse fietsengigant Pegasus zich vooral gefocust op het op de markt brengen van sportieve fietsen: met de Pegasus Ravenna doen ze niets anders. Als jij je hand niet omdraait voor een fietstocht van een goed aantal kilometers, in wat voor omgeving dan ook, is de Pegasus Ravenna de tweewieler voor jou. Bestel de Pegasus Ravenna nu bij Roto Tweewielers en voorzie jezelf van vele voordelen!

  13 producten

  Pegasus Ravenna specificaties

  Er zijn veel verschillende redenen op te noemen waarom de Pegasus Ravenna de ideale fiets is voor een fijne fietstocht. Dit zit hem voornamelijk in diens specificaties. Hiervan noemen we er graag een paar op, om aan te tonen van hoe hoge kwaliteit deze tweewieler voorzien is.

  • Bosch Active Line Plus motor: het belangrijkste onderdeel van je e-bike: de motor. Hierdoor ervaar jij het comfort dat gewenst is tijdens een flinke fietstocht. Met de Bosch Active Line Plus motor voorziet Pegasus jou van een motor van hoge kwaliteit, die urenlang meegaat en het fietsen enorm veel makkelijker maakt.
  • Comodoro zadel: Pegasus is een merk dat de nadruk erg legt op comfort. Dit komt in verschillende plekken in de fiets naar voren, bijvoorbeeld in het zadel. Het zadel van Comodoro is voorzien van veringen, waardoor heuvelachtig terrein voor jou voelt als een perfect geasfalteerde weg.
  • Onplatbare banden: uiteraard is lekrijden altijd mogelijk, maar met de onplatbare banden van de Pegasus Ravenna is de kans hierop toch een stuk kleiner. Zo hoef jij niet te vrezen voor je banden wanneer je een iets ruwer terrein betreedt met je fiets, aangezien deze het gegarandeerd overleeft.

  De basis voor een avontuurlijke fietstocht!

  Eropuit trekken met de fiets is een hobby die we steeds vaker zien terugkeren. Vooral onder ouderen wordt dit vaak gedaan, maar we zien ook steeds meer andere leeftijden hun tweewieler opzoeken voor een dag vermaak. De Pegasus Ravenna is een uitstekende keuze voor wanneer jij deze hobby ook wil uitoefenen. Door verschillende specificaties is deze fiets perfect voor verschillende omstandigheden. Zo maakt het weer niet uit, maar het terrein ook niet. De Pegasus Ravenna is voorzien van veringen op de juiste plekken, waardoor je stabiel op je fiets blijft zitten bij slechtere wegdekken. Dit is erg belangrijk, want vaak zijn de mooiste plekken niet voorzien van de beste wegen. Heb jij je volgende route al uitgestippeld? De Ravenna zorgt ervoor dat jij je op dit gebied niet langer hoeft te beperken!

  Pegasus Ravenna kopen bij Roto Tweewielers!

  Ben jij van plan de Pegasus Ravenna te kopen? Roto Tweewielers is jouw specialist! Bij ons kun je deze fiets niet alleen aanschaffen, maar ben je ook nog eens volledig voorzien van de juiste hulp wanneer je schade oploopt. Fietsen, en alles wat hiermee te maken heeft, zit in ons DNA. Dit willen we graag ook naar jou uitstralen. Bestel je Pegasus Ravenna direct en ervaar alle voordelen die Roto Tweewielers je weet te bieden!

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!

  13