https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0

  Proefrit aanvragen

  "*" geeft vereiste velden aan

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Pegasus Ravenna EVO 8F NL Model 2022 Lage instap

  2999

  Proefrit aanvragen
  Of: Offerte opvragen met of zonder inruil

  Ons advies voor een fiets met een accu in het frame met de beste prijs kwaliteit verhouding.

   

  Pegasus is maker van Duitse kwaliteitsfietsen en is in duistland marktleider. De fietsen van Pegasus onderscheiden zicht door een rijke en kwalitatief royale uitrusting en dit voor gunstige prijzen.

   

  De Ravenna Evo 8 is standaard voorzien van een Bosch Active Line motor, 400Wh accu, schijfremmen, comfortzadel en-handvatten.

   

  Geniet elke dag weer van fietstochten met de Ravenna EVO 8. Zowel optisch als technisch is de Ravenna EVO 8 compleet. Volledig geïntegreerd verdwijnt de gebundelde energie in de Bosch PowerTube accu in de onderbuis. Wat overblijft is een bijzonder clean design met de beste rijeigenschappen. Nieuw is het versterkte damesframe; de stijfheid is sterk verbeterd waardoor de fiets beter rijdt. Bovendien is het frame geschikt gemaakt voor de nieuwe 625 Wh accu, die een actieradius heeft tot meer dan 200 km. De Bosch activeline Plus ondersteuning is krachtig, stil en vloeiend. Voor maximale zekerheid onder alle omstandigheden zorgen de Shimano hydraulische schijfremmen, die over een grote remkracht beschikken en toch goed te doseren zijn. De hydrauliek zorgt voor een lichte bediening, ook voor mensen met weinig kracht in de vingers. Hoogwaardige Schwalbe Marathon Plus banden zorgen voor een optimale wegligging en beschermen door een sterke anti-lek laag tegen lekkages. Uitgerust met de nieuwste aandrijftechniek, het modernste frame design en de beste onderdelen laat de Ravenna EVO 8 je dagelijks genieten.

  De Pegasus Ravenna EVO 8 heeft een Bosch Active Line Plus motor, de is accu verwerkt in het frame, hydraulische schijfremmen en 8 Shimano versnellingen.

   

  Het stijve frame van de Ravenna EVO 8 zorgt voor een stabiele, goede wegligging en verhoogt het fietsplezier. Hoogwaardige Schwalbe Marathon Plus banden beschermen tegen lekkages. Uitgerust met de nieuwste aandrijftechniek, het modernste frame design en de beste onderdelen laat de Ravenna EVO 8 je dagelijks genieten.

  Color

  emerald green matt/black matt

  Size

  50 cm L, 55 cm L, 60 cm L

  Modeljaar / Seizoen

  2022

  Motor Type

  Active Line Plus 50nm

  Motor Plaats

  Midden

  Motor Merk

  Bosch

  Plaats Accu

  Frame

  Type Rem

  hydraulische schijfremmen

  Versnellingen merk/ type

  shimano Nexus 8

  Versnellingen soort

  Naaf

  Aandrijving

  Ketting in gesloten kast

  Verliching

  Op accu bediening via display

  Vering

  Ja

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!