https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0

  Qwic Performance

  Ben jij op zoek naar een sportieve E-bike die jou helpt ruige landschappen te overmeesteren? Dan zijn de QWIC Performance fietsen perfect voor jou! De modellen van QWIC Performance hebben een fijn design, waardoor het misschien niet lijkt alsof ze gemaakt zijn voor deze landschappen, maar niks is minder waar.

  2 producten

  Naast dat fietsen van QWIC Performance een perfecte combinatie tussen design en comfort zijn, focussen ze zich ook nog op duurzaamheid. Wil jij je steentje bijdragen? Neem dan meteen een kijkje in ons assortiment QWIC Performance fietsen!

  De QWIC Performance RD11

  Door hun duurzame aanpak heeft QWIC door de jaren heen heus naam gevestigd. Dit blijkt door de verschillende succesvolle modellen die ze uit hebben gebracht. Een voorbeeld hiervan is de QWIC Performance RD11: een e-bike die voorzien is van alles wat je kunt verwachten van een e-bike. Deze tweewieler van QWIC Performance heeft verschillende onderdelen die het uniek maken van welke fiets dan ook, zoals:

  • Achterwielmotor: de Performance RD11 heeft een unieke achterwielmotor, die erg krachtig is. Hierdoor is dit de perfecte hulp voor verschillende omstandigheden.
  • Accu mogelijkheden: zonder goede accu verandert jouw e-bike in een doodnormale fiets. Hier hoef je je geen zorgen over te maken met de QWIC Performance accu, aangezien deze minstens 75km meegaat! Daarnaast heeft deze accu mogelijkheden tot USB-aansluiting, waardoor je gemakkelijk de stand van je accu kunt aflezen.
  • Aandrijving: de fietsen van QWIC Performance zijn aangedreven met een ketting. Vanwege de halfopen kettingkast hebben de fietsen een enorm hoog rendement, maar zijn ze alsnog licht van gewicht. Dit is erg handig, omdat je hierdoor geen extra last hoeft te verwachten bij bijvoorbeeld tegenwind.
  • En nog veel meer!

  QWIC Performance dames en heren

  Naast de verschillende modellen op het gebied van functie, zijn de QWIC Performance fietsen ook op andere manieren van elkaar te onderscheiden. Zo zijn er bijvoorbeeld QWIC performance dames fietsen, maar zijn deze ook beschikbaar voor heren. Deze modellen verschillen amper van elkaar: enkel de stand van de fiets ontbreekt op het damesmodel. Verder zijn de fietsen wel van precies dezelfde voordelen voorzien. Een fietstocht kan solo, maar is natuurlijk een stuk gezelliger met gezelschap. Door voor QWIC Performance fietsen voor iedereen te zorgen, fietst iedereen op hetzelfde niveau en met dezelfde voordelen. Stippel je route maar uit, want geen weg is meer onmogelijk voor jou!

  QWIC Performance kopen bij Roto Tweewielers!

  Wil jij een fiets van QWIC Performance kopen? Roto Tweewielers is jouw specialist! Wij voorzien je niet alleen van de perfecte QWIC Performance fiets, maar zorgen ook voor de totale onderhoud wanneer jij mogelijke schade oploopt. Daarnaast zijn er bij ons verschillende mogelijkheden: we zien niet alleen specialist in het leveren van nieuwe fietsen, ook tweedehands fietsen zijn te vinden in ons assortiment. Wij helpen jou graag met onze uitgebreide kennis op het gebied van tweewielers. Bestel direct en ervaar deze voordelen zelf, zo snel mogelijk!

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!

  2