https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0

  Qwic MN7D+

  De Qwic mn7 is een van de bekroonde modellen van Qwic. Dit merk heeft in de afgelopen jaren prijs na prijs gewonnen en scoorde ook in 2021 hoge ogen bij verschillende tests. Dit laat zien wat voor hoogwaardig en kwalitatief merk het is. Je vindt op onze website diverse varianten op de Qwic mn7, waardoor er voor iedere fietser voldoende keuze is. Dit merk biedt daarbij fietsen aan binnen verschillende prijsranges. De Qwic mn7 is bijvoorbeeld een van de toegankelijke modellen.

  Enig resultaat

  De Qwic mn7 is een veelzijdig model met een moderne noch tijdloze uitstraling, waardoor deze fiets nog jaren meekan. Dit is niet zo verrassend, want dit merk is veel bezig met duurzaamheid en vindt het belangrijk dat jij zo lang mogelijk kunt fietsen. Je kunt dit model bestellen in diverse (neutrale) kleuren. Bekijk het gehele aanbod op deze pagina en lees verder voor meer informatie.

  Qwic premium mn7d

  Een van de populairste variaties op dit model is de Qwic premium mn7d. Dit type is de vernieuwde versie van de eerder al razend populaire premium variant. De belangrijkste verbeteringen zijn: een geoptimaliseerd led scherm, schijfremmen en hoogwaardige spatborden. Deze upgrades tillen de fiets naar een nieuw level.

  Voordelen Qwic mn7

  Alle Qwic mn7 modellen (behalve de performance-uitvoering) beschikken over een niet in het frame ingebouwde accu. Maar geen zorgen! De Qwic mn7 beschikt over een voorwielmotor, wat als nog zorgt voor voldoende stabiliteit. Ook is de accu hierdoor eenvoudig los en ook weer vast te koppelen aan de fiets. Deze fietsen zijn relatief gezien goedkoper dan andere elektrische fietsen, maar bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

  Kies voor een duurzame fiets met de Qwic mn7

  Een ander groot voordeel dat het verdient om apart benoemd te worden is: duurzaamheid. Dit merk richt zich al jaren op dit steeds belangrijkere onderwerp. Het hoopt met hun fietsen, waaronder dus ook de Qwic mn7, steeds meer mensen het plezier en de voordelen van fietsen te laten ontdekken. Dankzij de e-bike kunnen wij steeds verder fietsen en hebben mensen minder vaak een vervuilend vervoermiddel nodig. Hierdoor dringen wij samen de uitstoot van CO2 steeds iets verder terug. Dat is de boodschap die Qwic hun consumenten mee wil geven. Wij zijn er daarom trots op dat wij dit duurzame en ambitieuze merk mogen verkopen. Dat de Qwic mn7 dan ook nog eens heel toegankelijk is voor diverse fietsers is natuurlijk mooi meegenomen, want hoe meer Qwic fietsen wij verkopen hoe beter het gaat met het doel: een schoner klimaat.

  Qwic mn7 kopen

  Wil jij de Qwic mn7 kopen of een andere Qwic fiets? Bekijk dan alle mogelijkheden op onze website en kom deze zelf uitproberen in onze showroom. Is Deventer jou net iets te ver? Dan maakt dat helemaal niet uit, maar wil je de fiets eerst uitproberen voordat je deze gaat bestellen? Dan komen wij gewoon met de fiets naar jou. Bestel je de fiets direct via onze webshop, maar blijkt deze binnen 14 dagen toch niet helemaal jouw ding te zijn, dan mag je deze gewoon omruilen voor een ander. Kies voor de zekerheden van Roto Tweewielers!

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!

  1