https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0

  Bulls Lacuba Evo

  De Bulls Lacuba Evo is een elektrische fiets die gericht is op comfort, gemak en beschikt over een uitstekende kwaliteit. De Bulls Lacuba Evo is een populaire keuze onder mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare en stijlvolle fiets voor dagelijks gebruik, of het nu is om naar het werk te gaan, boodschappen te doen of gewoon te genieten van de buitenlucht. Hieronder zullen we alle belangrijke eigenschappen voor je doorlopen, zodat je een beter beeld krijgt van de Bulls Lacuba Evo en waarom deze mogelijk perfect is voor jou?

  8 producten

  Bulls Lacuba Evo motor

  Een van de belangrijkste kenmerken van de Bulls Lacuba Evo is zijn krachtige elektrische motor. Deze motor, die is geïntegreerd in het achterwiel, levert een maximumvermogen van 250 watt en kan de fiets tot een snelheid van 25 km/u brengen. Dit maakt het gemakkelijk om op te stappen en weg te rijden, zonder dat je daar ontzettend hard voor hoeft te trappen. Bovendien kan de motor worden aangepast aan verschillende niveaus van ondersteuning, zodat je zelf kunt bepalen hoeveel hulp je wilt bij het trappen. De automaat zorgt ervoor dat je, zoals de naam al zegt, altijd automatisch de juiste versnelling hebt voor een perfecte fietsrit.

  Bulls Lacuba Evo accu

  De accu die standaard bij de Bulls Labuca Evo wordt meegeleverd beschikt over 555WH. Liever een accu met maar liefst 740WH of zelfs een 925WH? Dan is dit ook zeker mogelijk. Hoeveel km je kunt rijden met deze accu’s is afhankelijk van factoren zoals de ondersteuningsniveaus, het terrein en het gewicht van de fietser. Voor vragen hierover kun je altijd contact met ons opnemen. De accu is gemakkelijk te verwijderen en op te laden, zodat je de fiets altijd kunt opladen wanneer je thuis bent.

  De Bulls Lacuba Evo biedt optimale ondersteuning tijdens het rijden

  Verder biedt de Bulls Lacuba Evo een comfortabel en soepel rijgedrag. Het frame is gemaakt van hoogwaardig aluminium, wat zorgt voor een licht gewicht en goede stijfheid. De voorvork is vering geveerd, wat helpt om oneffenheden in het terrein op te vangen. Bovendien heeft de fiets brede, comfortabele banden en een zadel met veren, wat bijdraagt aan een comfortabele rit.

  Bulls Lacuba Evo kopen en gratis proefrit

  Al met al is de Bulls Lacuba Evo een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een elektrische fiets die comfort, gemak en duurzaamheid combineert. Het is een populaire optie voor dagelijks gebruik en biedt een hoogwaardige elektrische motor, een krachtige accu en comfortabele rijeigenschappen. Als je op zoek bent naar een betrouwbare en stijlvolle elektrische fiets voor, dan is de Bulls Lacuba Evo of andere Bulls fiets zeker een goede optie om in overweging te nemen. Liever eerst de fiets in het echt bewonderen? Kom dan langs bij onze showroom. Hier bieden wij je GRATIS advies en de mogelijkheid tot het maken van een GRATIS proefrit. Bestel snel of maak een afspraak!

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!

  8