https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0

  Gazelle Ultimate

  Bent u op zoek naar een topkwaliteit e-bike met een sportieve uitstraling? Zoek dan niet verder want beter dan de Gazelle Ultimate gaat u het waarschijnlijk niet vinden. De Gazelle Ultimate lijn bestaat uit een aantal high-end elektrische fietsen die u een ultiem gevoel van vrijheid geven. Dat een sportieve uitstraling heel goed samengaat met een uitstekend comfort bewijst deze prachtige moderne e-bike wel. De Gazelle Ultimate lijn bestaat uit verschillende modellen en is natuurlijk te koop bij Roto Tweewielers.

  9 producten

  Moderne high-end elektrische fiets

  Wie kiest voor een Gazelle Ultimate kiest voor een moderne high-end elektrische fiets. Een e-bike waar u niet alleen ontzettend comfortabel op kunt fietsen, maar ook nog eens graag op gezien wilt worden. Wanneer u op deze fiets stapt, neemt u meteen een actieve zithouding aan en bent u klaar om de omgeving te verkennen. Klaar om te beginnen met genieten, van de wind door uw haren en het zonnetje op uw gezicht. De krachtige Bosch middenmotor maakt van fietsen weer een plezierige bezigheid, zelfs op steile wegen en bij straffe tegenwind. De brede banden en het stijve frame zorgen voor een goede stabiliteit en een comfortabele fietservaring. Voor het vervaardigen van de Gazelle Ultimate fietsen worden hoogwaardige onderdelen gebruikt zodat u er nog veel (rij)plezier van kunt hebben.

  Gazelle Ultimate C8: pareltje van dit moment

  De Gazelle Ultimate C8+ HMB is het pareltje van dit moment. Deze zeer degelijke e-bike beschikt over maar liefst 8 Shimano Nexus naafversnellingen en een zeer krachtige Bosch Active Line Plus 50nm middenmotor die u nooit, maar dan ook nooit zal teleurstellen. Met de geïntegreerde fietsaccu met een capaciteit van 500 Wh welke verwerkt zit in het stevige frame kunt u rekenen op een actieradius van circa 60 tot 120 kilometer. Dat maakt deze fiets niet alleen geschikt voor het dagelijkse woon-werkverkeer, maar ook voor wat langere tochten. De Gazelle Ultimate C8 is te verkrijgen in verschillende framematen en kleuren, voor zowel dames als heren.

  Gazelle Ultimate C380 met traploze versnellingen

  Wilt u een e-bike met dezelfde eigenschappen als de Gazelle Ultimate C8, maar wilt u niet vastzitten aan de vooraf ingestelde 8 versnellingen? Dan is de Gazelle Ultimate C380 wellicht de beste keuze. Deze fiets beschikt over precies dezelfde motor en accu en alle andere kenmerken, met als enige verschil dat dit model Gazelle Ultimate voorzien is van een traploos Enviolo versnellingssysteem. Hierdoor wordt traploos schakelen mogelijk en kunt u de versnelling net zo zwaar of licht plaatsen als u zelf prettig vindt. Zo vindt u altijd wel een versnelling die past bij uw rijstijl.

  Proefrit maken?

  Wilt u graag een proefrit maken op één van de verschillende modellen Gazelle Ultimate die vandaag de dag te verkrijgen zijn? Kom dan langs in onze winkel te Deventer. Wij snappen dat een elektrische fiets niet iets is wat u zomaar even online bestelt. Ook staan wij altijd voor u klaar indien u vragen, suggesties, opmerkingen of klachten heeft. U kunt hiervoor op verschillende manieren contact met ons opnemen (zie onze contactpagina). Wij helpen u maar al te graag verder!

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!

  9