https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0

  Giant Anytour

  De Giant AnyTour is een sportieve fiets welk heel toegankelijk is voor een brede doelgroep fietsers. Het gaat om een sterke, maar lichte fiets, gemaakt van Aluxx aluminium onderdelen. Hierdoor is de Giant AnyTour heel wendbaar en zeer geschikt voor het woon-werkverkeer. Je kunt met deze fiets snel uitwijken in onverwachtse situaties. Maar ook kan je de Giant AnyTour, doordat deze zo licht is, makkelijk meenemen in bijvoorbeeld de trein. Dit maakt het tot een perfect vervoermiddel voor forensen.

  5 producten

  Giant anytour cs1

  De eerste uitvoering is de Giant anytour cs1. Dit model is uitgevoerd met extra brede banden, zodat je altijd voldoende grip hebt tijdens het fietsen. Dit zorgt ervoor dat de Giant AnyTour geschikt is voor diverse wegdekken. De hydraulische schijfremmen zorgen er vervolgens voor dat je deze grip ook behoudt onder verschillende weersomstandigheden. Zo voel jij je veilig en ligt de fiets altijd stabiel op de weg.

  Giant anytour cs2

  De Giant anytour cs 2 lijkt in bijna alle eigenschappen op de cs1. Een van de weinige verschillen tussen deze fietsen is de achter derailleur. Deze is wel aanwezig op de Giant anytour cs 1, maar niet op de Giant anytour cs2. Verder verschillen deze fietsen vooral in kleur van elkaar. Je kunt kiezen voor de blauw grijze variant of de metallic black

  Giant anytour cs3

  Daarnaast vind je bij Roto Tweewielers de Giant anytour cs3. Dit model kent net iets meer verschillen in vergelijking met de cs1 en cs2. Het grootste verschil is dat deze fiets zwaarder is dan de vorige twee. De Giant anytour cs3 wordt uitgevoerd is in de kleur charcoal, wat de fiets een stoer en tijdloze uitstraling geeft. Ook deze variant beschikt over een achter derailleur. Daarnaast zijn er nog een aantal technische differenties te bespeuren tussen deze drie uitvoleringen op de Giant AnyTour, maar hier vertellen onze collega’s jou graag meer over. Je kunt de Giant AnyTour komen bewonderen bij ons in Deventer, of je maakt een afspraak met een van onze adviseurs bij jou thuis.

  Giant AnyTour kopen

  Je kunt onze collega’s op verschillende manieren bereiken. Bellen mag altijd, maar langskomen in de showroom werkt vaak het beste. Zo kun je direct de Giant fiets uitproberen en kunnen wij deze precies op jou afstemmen. Ook voor vrijblijvend advies staat onze deur altijd open. Ben jij niet in de mogelijkheid om naar onze showroom te komen? Geen probleem, want wij brengen de showroom naar jou! Bij Roto Tweewielers trappen wij niet iets harder voor onze klanten en daarom bieden wij ook service en onderhoud aan huis aan. Wel zo prettig.

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!

  5