https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0

  Giant Liv Allure

  De Giant Liv allure biedt jou met haar moderne en sportieve frame de perfecte basis voor zowel lange als dagelijkse fietsritten. De Liv heeft niet alleen een stijlvol en modern frame, maar deze is ook nog eens licht van gewicht, waardoor je weinig tractie ervaart tijdens het fietsen. Je kunt er dus gerust mee naar de supermarkt, werk of de sportschool fietsen. Dankzij de wendbaarheid van de Giant Liv allure manoeuvreer je eenvoudig door de stad en dankzij de hydraulische schijfremmen kun je veilig en op tijd stoppen zodra zich een onverwachte situatie voordoet. De Giant Liv allure is dus de perfecte fiets voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, hoogwaardige en ook betaalbare fiets.

  3 producten

  Liv allure

  Zoals we hierboven al even benoemde beschikt de Liv Giant over hydraulische schijfremmen. Voor wie niet bekend is met dit type remschijven, zullen we het even kort toelichten. Deze remmen zorgen onder verschillende weersomstandigheden voor een veilige remweg. Doordat je geleidelijk kunt remmen is dit veiliger en prettiger voor jou als fietser. Ook vereisen ze minder onderhoud en kun je er dus jaren lang mee vooruit, afhankelijk van het gebruik van de fiets. Verder is de fiets uitgevoerd met een neutrale en tijdloze kleur. Je zult dus niet snel uitgekeken raken op deze stijlvolle fiets vol voordelen. Stijle heuvels op weg naar werk? Geen probleem met de 8 sterke versnellingen van de Giant Liv. Zo fiets jij eenvoudig en zonder al te veel inspanning een heuvel op en biedt deze fiets net dat beetje extra ondersteuning bij harde wind.

  Liv allure cs 2

  De Liv allure cs2 voor dames is verkrijgbaar in diverse groottes. Ideaal, want de hoogte van de fiets is natuurlijk ontzettend belangrijk wanneer het gaat om veilig afstappen en comfortabel fietsen. Met de verkeerde maat fiets komt ook een verkeerde houding. Dit is slecht voor jouw rug en bevordert niet de fijne fietservaring die wij bij Roto Tweewielers nu net zo belangrijk vinden. Daarom Is het altijd verstandig om goed na te denken over de maat die bij jouw lengte past. Weet je zelf niet welke maat van de Giant Liv allure geschikt is voor jou? Neem dan contact met onze collega’s op, want zij kunnen je hier mee rover vertellen. Door de juiste informatie in te winnen, je goed te verdiepen in de fiets en natuurlijk een gratis proefrit te maken, weet je zeker dat de fiets die jij koopt jaren lang mee zal gaan en jij van de Liv allure cs ook jaren lang plezier van zult ervaren.

  Liv allure kopen

  Bij Roto Tweewielers kun je niet alleen de Liv allure of andere Giant fietsen kopen, maar ook laten onderhouden zodra dit in de toekomst nodig is. Sterker nog, je krijgt de eerste servicebeurt van ons cadeau. Dat is namelijk de service van Roto Tweewielers die jij mag verwachten. Bij ons staat er altijd een kop koffie voor je klaar, mag je gerust binnen komen wandelen voor een vrijblijvend adviesgesprek en denken we met je mee over jouw wensen en de mogelijke fietsen die hierop aansluiten. Bel dus snel om een afspraak te maken voor een gratis proefrit en probeer de Giant Liv allure eens uit.

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!

  3