https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0

  Qwic Premium

  Als jij op zoek bent naar de perfecte stadsfiets, is de QWIC Premium een perfecte e-bike voor jou. Ondanks het brave design is de QWIC Premium een fiets waar jij heerlijk op wegfietst. De QWIC Premium voorziet je van een unieke combinatie van comfort en design, gecombineerd met duurzaamheid.

  Enig resultaat

  Wil jij nou je steentje bijdragen, maar ook kunnen genieten van een fiets van hoge kwaliteit? Dan is de QWIC Premium perfect! In ons ruime assortiment vind je verschillende modellen van QWIC, waaronder de Premium. Neem direct een kijkje!

  QWIC fietsen premium

  QWIC is al een aantal jaren lang een belangrijke speler op het gebied van e-bikes, mede dankzij hun verfrissende blik op e-bikes. Net als bij alle andere modellen, staan bij de QWIC fietsen premium duurzaamheid centraal. Het idee hierachter van QWIC is dat door de perfecte e-bike te ontwikkelen, minder mensen de auto hoeven te pakken en de CO2-uitstoot vanzelfsprekend minder wordt. Ondanks dat QWIC door de jaren heen verschillende modellen op de markt heeft gebracht voor verschillende soorten fietstochten, heeft elke tweewieler dezelfde duurzame gedachte. Zo ook de QWIC Premium. Of jij je elektrische fiets nou gebruikt om naar werk te komen, of om te sporten, QWIC ontwikkelt de perfecte fiets voor jou!

  De QWIC Premium MN7

  QWIC maakt niet enkel onderscheid in verschillende soorten fietsen, maar weet per categorie ook nog verschillende modellen aan te bieden. Eén van de meest populaire tweewielers van dit duurzame merk is de QWIC Premium MN7. Net als elke andere e-bike van QWIC, heeft deze fiets een fijne look, maar ook veel onderdelen die de fiets perfect maken voor verschillende doeleinden. Voorbeelden hiervan zijn:

   • Krachtige motor: door een sterke middenmotor, weet de QWIC Premium zich te onderscheiden van andere modellen. Hiermee scheur je door de stad, maar zijn steile hellingen ook geen enkel probleem voor jou.
   • Verschillende mogelijkheden voor je accu: misschien wel het meest essentiële onderdeel van je elektrische fiets is de accu. De Premium MN7 is voorzien van verschillende mogelijkheden, reikend van 65km tot 100km.
   • Sterke remmen: veiligheid is voor elke fiets uiterst belangrijk. Het verkeer is onvoorspelbaar, waardoor je soms snel moet schakelen. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de sterke remmen op de fietsen van QWIC, die ervoor zorgen dat je in milliseconden stil staat.

  Koop de e-bike QWIC Premium nu!

  Heb jij de perfecte e-bike van QWIC Premium gevonden? Bestel deze dan direct! Door je bestelling vandaag te plaatsen, geef jij jezelf de mogelijkheid om zo snel mogelijk de straten de baas te maken. Door te kiezen voor een QWIC Premium fiets, kies je voor duurzaamheid en daardoor voor een beter leefklimaat. Wacht dus niet langer en maak je bestelling zo snel mogelijk officieel!

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!

  1