https://www.rototweewielers.nl/
https://www.rototweewielers.nl/
  • Grootste aanbod van de regio
  • Haal en brengservice
  • Deskundig advies
  • Persoonlijke aandacht

Niu Elektr scooter UQi+ GT 45km/h

2699

Wissen

De NIU UQiGT-serie valt op door het zogenaamde stalen ‘naked-frame’ en is een zeer wendbare elektrische scooter met een modern uiterlijk en geavanceerde technologie.

 

De UQi-series heeft er een grote broer bij gekregen! De nieuwe versie bevat enkele upgrades waaronder een nieuwe, grotere batterij en grotere wielen.

De nieuwe GT Pro heeft als brein een 4e generatie ECU. Deze 4G compatibele boordcomputer houd te allen tijde je scooter in de gaten.

De UQi GT Pro is de eerste kleine scooter met wielen van 14″. Dit geeft je een ongezien rijcomfort op de minder onderhouden wegen en het verhoogd ook je zithoogte. Daardoor is deze scooter ook voor langere personen toch erg fijn om mee te rijden.

De UQiGT-serie heeft een prachtig design en is net als de overige modellen uitgerust met zeer geavanceerde technologische hoogstandjes. Zo is de NIU UQi uitgerust met LED ‘Halo’ dagrijverlichting, een functie om de motor op afstand te vergrendelen om diefstal tegen te gaan en ‘keyless ignition’ waarmee de e-scooter door middel van een afstandsbediening op afstand van 50m kan worden gestart.

Artikelnummer: 63100013E Categorieën: ,

48V 21AH accu van Panasonic Met een 1500WH motor van Bosch

Gewicht rijklaar inclusief accu 75Kg

Gemiddelde Nederlandse Actiradius is 55KM

Color

Antraciet, Blauw, Grijs Glans, Mat Zwart

Size

45 km/h

Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!

1