https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0

  Niu

  NIU is een groot merk op het gebied van elektrische scooters. Maar inmiddels produceren zij ook fietsen en steppen. Het maakt milieuvriendelijke scooters die volledige worden aangedreven op elektriciteit in plaats van benzine. Dit scheelde tot nu toe al ruim 3,5 miljoen CO2-uitstoot. De producten van NIU zijn niet alleen duurzamer, ze zien er daarnaast ook nog eens heel stijlvol uit. Inmiddels rijden er al een heleboel van deze elektrische scooters rond in Nederland, dus de kans is groot dat je er ooit een voorbij hebt zien rijden. We vertellen je hieronder meer over NIU en over het product dat wij van dit merk verkopen.

  5 producten

  NIU scooters

  Bij Roto verkopen wij de NIU scooters. Een vooruitstrevende scooter die je overal naartoe brengt. De scooter heeft een breed zitgedeelte waardoor je ook gedurende een langere rit comfortabel kunt blijven zitten. Wel zo prettig, want je kunt een behoorlijk eind komen met de NIU scooter. Op één opgeladen accu kun je maar liefst 55 km rijden. De accu laadt binnen 7 uur weer volledig op. Dus als jij met de NIU naar jouw werk rijdt, dan is deze na jouw werkdag weer helemaal gereed om naar huis te rijden. Thuis aangekomen laad je de scooter opnieuw op gedurende de avond en nacht. Zo staat deze ’s ochtends ook weer helemaal voor je klaar om je naar jouw plaats van bestemming te brengen.

  NIU elektrische scooter

  De NIU elektrische scooter laadt je dus heel eenvoudig op. Je hoeft niet naar een tankstation toe, want jouw tankstation is heel simpel het stopcontact in huis of in de garage. Met de benzine prijzen die steeds hoger worden is het tanken er sowieso al niet rooskleuriger op geworden. Aardolie wordt schaarser, waardoor het er niet naar uitziet dat hier snel verandering in zal komen. Daarom is het goed om op zoek te gaan naar alternatieven. NIU biedt met hun producten oplossingen voor dit probleem. Dankzij de NIU elektrische scooter bespaar je enorm op benzinekosten en tegelijkertijd verklein jij jouw CO2 voetstap.

  NIU dealer

  Ben jij enthousiast geworden over NIU en zoek je nu een NIU dealer? Bij Roto ben je zeker van vakkundige adviseurs en monteurs, waardoor je naast een dealer ook direct over een servicepunt beschikt. Nadat je jouw NIU hebt aangeschaft bij Roto Tweewielers kun je ook bij ons terecht voor pech hulp en onderhoud. Maar voor het zover is staan onze adviseurs voor je klaar om je te helpen bij jouw keuze en aankoopproces.

  NIU scooter kopen

  Voordat je de NIU scooter gaat kopen wil je waarschijnlijk eerst een proefrit maken. Bij ons is dit altijd gratis. Na de proefrit evalueren wij samen met jou welke punten jij als positief hebt ervaren en welke punten eventueel aangepast kunnen worden. Blijkt dit model toch niet het product voor jou te zijn? Dan kijken we binnen ons enorme assortiment naar een passend alternatief. Doordat wij bij Roto beschikken over een grote voorraad kunnen we jouw bestelling snel leveren. Deze wordt altijd rijklaar afgeleverd, waardoor je direct de weg op kunt. Zien wij je snel?

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!

  5