https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0
  Home » Fiets » Wat kost een Batavus fiets?

  Wat kost een Batavus fiets?

  Het Nederlandse fietsmerk Batavus is een hoogwaardig fietsmerk wat bekendstaat om topkwaliteit in combinatie met prachtig design. Wanneer u kiest voor een Batavus fiets dan weet u zeker dat u een stevige fiets koopt waar u jarenlang plezier van beleeft. Zit u er ook aan te denken om een Batavus fiets te kopen? Dan heeft u vast ook de volgende vraag: wat kost een Batavus fiets? Wij geven u hier graag wat meer duidelijkheid over.

  Elektrisch of niet?

  Er zijn diverse aspecten die invloed hebben op de totaalprijs van een Batavus fiets. Zo zijn stadsfietsen over het algemeen voordeliger dan elektrische fietsen. Dit komt doordat de accu van een elektrische fiets vaak prijziger is. Verder geldt dat des te meer versnellingen een fiets heeft, des te duurder de fiets uiteindelijk is. Kortom: voor betere kwaliteit en onderdelen, betaalt u dus ook meer geld.

  Wat betaalt u bij Roto Tweewielers voor een Batavus fiets?

  Wij van Roto Tweewielers vinden het belangrijk dat u een eerlijke prijs betaald voor wat u koopt. Daarom kunt u bij ons terecht voor Batavus fietsen tegen een betaalbare prijs. Helaas kunnen we niet een exact bedrag geven qua prijs waar u rekening mee moet houden, omdat het per moment verschil wat wij in ons aanbod hebben. Over het algemeen is het wel zo dat u rekening moet houden met een bedrag van €1000 tot €3000, afhankelijk dus van wat voor een soort fiets je kiest. Om een actueel beeld te krijgen van de kosten waar u rekening mee moet houden, raden we u aan om een kijkje te nemen op onze Batavus merken pagina. Hier kunt u ook filteren wat de maximale prijs is wat u uit wilt geven.

  Zijn er ook soms acties?

  We maken regelmatig weer plaats voor nieuwe fietsen waardoor oude modellen soms tegen een scherp tarief worden afgeprijsd. Dit werken we altijd bij op onze website. Verder geldt dat we ook tweedehands fietsen aanbieden. Hier is er altijd maar één van op voorraad, dus mocht u interesse hebben in een tweedehands fiets, wacht dan niet te lang met kopen.

  Wat kost een Batavus fiets: meer weten?

  Als u nou een echt goed advies op maat wenst, dan raden we u aan een afspraak te maken in onze winkel in Deventer. Een specialist staat dan voor u klaar en helpt u verder bij de zoektocht naar een ideale Batavus fiets.

  Contact opnemen

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!