https://www.rototweewielers.nl/
 • 0
 • 0
  Home » Fiets » Wat kost een Gazelle fiets?

  Wat kost een Gazelle fiets?

  Het Nederlandse merk Gazelle is al jarenlang een populair fietsenmerk. Wanneer mensen zeggen Gazelle, dan denken ze vaak aan kwaliteit. Daar zijn we het helemaal mee eens, maar hoeveel betaal je nou eigenlijk voor een kwalitatieve Gazelle fiets? Kortom: wat kost een Gazelle fiets? Wij vertellen je er graag meer over.

  Hoeveel kost een reguliere Gazelle fiets?

  Allereerst heb je natuurlijk een onderscheid tussen de reguliere Gazelle fietsen en de elektrische Gazelle fietsen. Over het algemeen kan je een reguliere Gazelle fiets al voor een paar honderd euro kopen. De goedkoopste soorten die wij bij Roto Tweewielers verkopen zijn rond de €650, waarbij dit wel echt goede fietsen zijn met drie versnellingen. Daarbij geldt wel: hoe duurder de fiets, des te meer de fiets van gemakken is voorzien. Zo zijn er bijvoorbeeld ook fietsen die zeven of zelfs acht versnellingen hebben. Deze zijn tussen de €850 en €1000.

  Hoeveel kost een elektrische Gazelle fiets?

  Elektrische fietsen zijn duurder dan reguliere fietsen. Dit komt doordat de accu van de fiets wat duurder is, doordat dit ook prijziger is om te maken. Wel heb je daarentegen een fiets waarbij gemak en comfort supergoed is geregeld. Elektrische Gazelle fietsen zijn al verkrijgbaar vanaf €1700. Wil je écht een fiets waarbij je profiteert van de beste accu en een ongekend comfort? Dan zijn er exemplaren verkrijgbaar van rond de €4000.

  Aanbiedingen

  Let op: wanneer er aanbiedingen zijn, kan je een Gazelle fiets voordeliger kopen. Bovendien geldt dat bovenstaande prijzen de richtlijnen zijn van de prijzen in 2021, dus dit kan uiteindelijk verschillen.

  Advies nodig?

  Wilt u nou weten duur een Gazelle fiets is die voldoet aan uw wensen en eisen? Dan raden we u aan om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag bij de zoektocht naar een Gazelle fiets waar u flink wat jaren gemak van beleeft en waar u ook nog eens een eerlijke prijs voor betaalt.

  Contact opnemen

  Uw fietsspecialist in de gemeente Deventer!